До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні серіали жовтня

Осіння хандра і нудьга цього року не страшні. На екрани виходить ціла армія відмінних серіалів – з Джулією Робертс, Бенісіо дель Торо і Дженніфер Гарнер в головних ролях. І новий серіал Ліни Данем.

"Кемпінг"

Блискучий сценарист і продюсер Ліна Данем випускає новий серіал. "Кемпінг" – дотепна комедія про не надто щасливу пару, яка вирішує відзначити 45-річчя чоловіка в поході. Але раптово заскочили гості, а також ... ведмеді, що причаїлися в лісі, перетворюють поїздку у випробування дружби і сімейних відносин. Головну роль в "Кемпінгу" грає Дженніфер Гарнер: її героїня – правильна і схиблена на контролі Кетрін, яка дуже смішно намагається керувати своїм недолугим чоловіком і ситуацією, що склалася. На початку 2000-х Гарнер знімалася в успішному серіалі "Шпигунка", за роботу в якому отримала "Золотого глобуса", тому "Кемпінг" для неї повернення на екрани. "Я довго шукала відповідний сценарій, і коли прочитала "Кемпінг", закохалася – це дуже смішна історія", – розповідає актриса.

Реклама

З 14 жовтня

"Повернення додому"

Amazon представить новий серіал – психологічний трилер "Повернення додому", головну роль в якому грає Джулія Робертс. Режисер проекту – Сем Есмейл, який працював над популярним серіалом "Містер Робот". Джулія Робертс, в свою чергу, не тільки зіграє в проекті, а й спродюсує його. Героїня Робертс – соціальний працівник на ім'я Гайді, яка служить в секретній урядовій організації і допомагає солдатам реабілітуватися після війни.

"Повернення додому" – фактично документальна історія. Він знятий на основі популярної в США серії подкастів порталу Gimlet Media. Подкасти присвячені соціальним питанням і основані на інформації з підслуханих розмов, сеансів психотерапії і телефонних дзвінків.

З 2 листопада

Escape at Dannemora

Актор і режисер Бен Стіллер, зірка комедій "Старскі і Гатч", "Ніч в музеї", "Зразковий самець" і режисер "Неймовірного життя Уолтерра Мітті", дебютує на телебаченні. Його серіал "Втеча з Даннемора" виходить на каналі Showtime: це історія про одну епічну втечу з в'язниці, основана на реальних подіях. 2015 року двоє небезпечних злочинців, які відбувають покарання за вбивство, втекли з в'язниці Clinton в передмісті Нью-Йорка – Даннеморі. Допомогла їм у цьому працівниця в'язниці Тіллі Мітчелл, яка була закохана в одного із злочинців. Їх історія лягла в основу серіалу: роль головного злочинця в ньому грає Бенісіо дель Торо, а закоханої в нього жінки – невпізнанна в цій ролі Патриція Аркетт. В інтерв'ю Бен Стіллер розповідає, що під час створення серіалу хотілося добитися максимальної реалістичності – тому, наприклад, знімали серіал в тих місцях в штаті Нью-Йорк, де два роки тому ховалися реальні злочинці (спойлер: в реальному житті одного з них через кілька місяців зловили, а одного застрелили під час спроби викрасти машину). Як закінчиться серіал – покаже час.

З 18 листопада

"Моторошні пригоди Сабріни"

Цієї осені Netflix представляє продовження суперпопулярного серіалу "Сабріна – юна відьма" про дівчинку-відьму, за яким в 90-ті божеволіла значна частина підлітків. Продовження називається "Моторошні пригоди Сабріни", а головну роль у ньому грає молода актриса Кірнан Шипка, що прославилася завдяки серіалу "Божевільні". Серіал розповість про те, як відбувається дорослішання Сабріни, а продюсери розповідають, що, на відміну від першої частини, нинішня Сабріна орієнтована на дорослу аудиторію і є своєрідним хоррором. Джерелом натхнення для творців став класичний фільм жахів "Дитина Розмарі".

З 26 жовтня

"Картковий будинок"

"Правління білих чоловіків середнього віку закінчилося". Цими словами героїня Робін Райт чітко означає вектор шостого сезону серіалу "Картковий будинок". Він змінився, і Френка Андервуда більше не буде. Центральна героїня тепер Клер Андервуд: саме вона стає президентом країни після загибелі свого чоловіка (про це можна здогадатись з тизеру). Робін Райт в новому сезоні, судячи з усього, зіграє зразкову стерву. Втілити такий характер на екрані їй допоможуть художники по костюмах "Карткового будинку": в трейлері 6 сезону актриса з'являється в скульптурних піджаках, туго підперезаних, що натякає на жорсткість її намірів.

З 2 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.