До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Френсіс Макдорманд зіграє Леді Макбет

Послужний список Френсіс Макдорманд, що охоплює три десятиліття складних амплуа, може поповнитися ще однією роллю грізної жінки. Дворазова лауреат премії "Оскар" веде перемовини про роль Леді Макбет у новій екранізації трагедії Шекспіра, яку зніме її чоловік, Джоел Коен.

Френсіс Макдорманд у фільмі "Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі" 2017

У той час як дует чоловіка і дружини знову працюватиме разом ( "Фарґо", "Прочитати і спалити", "Хай живе Цезар!"), ця стрічка може стати першою в кар'єрі режисера, яку він зніме без свого брата. З чуток, його брат і постійний соратник Ітан не братиме участі в зйомках.

Реклама

Макдорманд приєднається до безлічі відомих імен, які раніше зображували дружину Макбета. Гелен Міррен і Вів'єн Лі зіграли Леді Макбет на сцені Королівської шекспірівської компанії, а Джуді Денч і зовсім недавно Маріон Котійяр зобразили персонажа на екрані. Тим не менш, це буде не перший раз, коли Макдорманд зіграє роль Леді Макбет. 2016 року вона виконала цю роль у постановці Berkeley Repertory Theatre.

Ітан Коен, Френсіс Макдорманд і Джоел Коен на премії "Оскар" 1997 року

Роль Макбета у фільмі Джоела Коена виконає Дензел Вашингтон. Продюсуватиме картину оскароносний Скотт Рудін, який раніше працював з братами Коенами над фільмом "Старим тут не місце". Дистриб'ютор фільму – компанія А24. Очікується, що зйомки стрічки почнуться в кінці 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.