До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: Роберт Паттінсон зіграє Бетмена

Після місяців спекуляцій, чуток і напруженого очікування у Warner Bros. з'явився новий Бетмен. Роберт Паттінсон завершив перемовини зі студією і став новим актором, який зіграє культового супергероя. Про це повідомляє Variety.

Роберт Паттінсон у кампанії Dior Homme

Згідно з The Hollywood Reporter, актор змагався за роль з Армі Гаммером, Ніколасом Голтом і Аароном Тейлор-Джонсоном. Режисером майбутнього фільму "Бетмен" буде Метт Рівз – автор двох останніх сиквелів "Планети мавп". Офіційна дата початку зйомок поки відсутня, але вже відомо, що стрічка вийде в прокат 25 червня 2021 року.

Реклама
Кадр з фільму "Бетмен. Початок", 2005

Цікаво, що продюсером фільму стане Бен Аффлек, який останній одягався в альтер-его Брюса Вейна. Аффлек знявся в ролі Бетмена у двох фільмах, створених режисером Заком Снайдером: "Бетмен проти Супермена. На зорі справедливості" 2016 року і "Ліга справедливості" 2017 року. Обидві стрічки отримали змішані рецензії і не виправдали очікувань Warner Bros. в конкуренції з всесвітом супергероїв Marvel Studios.

Роберт Паттінсон став зіркою після прориву франшизи "Сутінки", в п'яти фільмах якої він зобразив вампіра Едварда Каллена. З тих пір британський актор встиг знятися в безлічі взірцевих проектів. Тільки цього року з його участю представлять три стрічки: "Маяк", прем'єра якого минула на Каннському кінофестивалі, довгоочікуваний реліз Netflix "Король" і картину "В очікуванні варварів". А наступного року він з'явиться в головній ролі у фільмі Крістофера Нолана "Принцип".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.