До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: почалася робота над байопіком про Вітні Г’юстон

Може видатися, що пандемія Covid-19 блокувала весь Голлівуд, але це не так. Стало відомо, що зовсім скоро почнеться робота над довгоочікуваним біографічним фільмом про Вітні Г’юстон, який отримає назву на честь хіта співачки I Wanna Dance With Somebody. Над проєктом працює Фонд Вітні Г’юстон і музичний продюсер Клайв Девіс, багаторічний друг і партнер Г’юстон, який багато в чому допоміг їй стати тим, ким вона була. Сценарист — оскарівський лауреат, драматург Ентоні Маккартен, і це чудова новина — саме Маккартен написав сценарій до фільму про Фредді Мерк’юрі "Богемна рапсодія", а також до стрічки "Теорія всього" про фізику Стівена Гокінга. Режисерка майбутнього фільму — Стела Меггі.

Оскільки в проєкті бере участь сім’я Г’юстон, то, ймовірно, у драмі буде представлено багато її хітів, а також раніше невідомих подробиць не тільки кар’єри, але й особистого життя, довкола якого завжди ходило безліч чуток. Клайв Девіс підписав контракт з Г’юстон у 1983 році, коли їй було всього 19 років, і вона почала кар’єру, виступаючи в нічних клубах на Мангеттені. Він працював з нею впродовж багатьох років, і описав майбутній фільм як драму "без заборон, яка розкриє всю глибину Вітні, вокальний геній якої вплинув на весь світ".

Реклама

Напевно байопік вийде масштабним — крім продюсера Г’юстон, над ним також працює її менеджерка й невістка Пет Г’юстон. Через вісім років після своєї смерті Вітні Г’юстон є видатною артисткою, якій вдалося поставити рекорд і продати понад 200 мільйонів платівок у всьому світі. У 1992 році вона дебютувала в кіно, зігравши у фільмі "Охоронець" разом з Кевіном Костнером. Її версія пісні Доллі Парнтон I will always love you, записана спеціально для фільму, принесла Г’юстон три премії "Греммі" й була продана тиражем у 43 мільйони копій, що зробило її одним з найпродаваніших треків в історії. Єдине нез’ясоване нині питання: хто з провідних голлівудських актрис буде досить сміливою, щоб взяти участь у цьому проєкті?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.