До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джулія Робертс на прем'єрі серіалу "Повернення додому"

Свій новий серіал "Повернення додому" на кінофестивалі в Торонто представила Джулія Робертс. Проект Amazon Studios її дебют на телебаченні. Прем'єра серіалу відбудеться вже 2 листопада.

Для червоної доріжки Джулія Робертс, яка славиться своєю любов'ю до костюмів і комбінезонів, вибрала лаконічний чорно-білий образ Givenchy Haute Couture.

Реклама

В "Поверненні додому" Робертс грає соціального працівника на ім'я Гайді, яка служить в секретній урядовій організації і допомагає солдатам реабілітуватися після війни. Це фактично документальна історія. Серіал знятий на основі популярної в США серії подкастів порталу Gimlet Media. Подкасти присвячені соціальним питанням і основані на інформації з підслуханих розмов, сеансів психотерапії і телефонних дзвінків.

На кінофестивалі показали кілька серій проекту, який критики вже встигли назвати "зловісним, напруженим і реалістичним". З огляду на те, що його режисер Сем Есмейл автор серіалу "Містер Робот", ймовірно, в його новому телевізійному проекті справді буде безліч загадок і неабиякого напруження.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.