До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Джонні Депп в образі короля Людовика XV

Джонні Депп уперше знімається в кіно після гучного судового процесу проти своєї колишньої дружини Ембер Герд (який він виграв). Нова роль популярного актора обіцяє викликати великий резонанс: Депп грає суперечливого короля Людовика XV у фільмі "Жанна дю Баррі", історичній романтичній драмі про королівську коханку.

У центрі стрічки – Жанна, молода жінка з робітничого класу, яка використовує свій інтелект і привабливість, щоб піднятися в соціальній ієрархії. Вона зустрічається з королем Людовиком XV, який, не підозрюючи про її статус куртизанки, шалено закохується. Всупереч усякому етикету, Жанна переїжджає до Версалю, де спричиняє скандал при дворі. Над стрічкою працює французька режисерка Майвенн, авторка фільму "Мій король". Сама Майвенн зіграє у стрічці головну роль куртизанки Жанни дю Баррі.

Реклама
Майвенн

Знімання стрічки розпочалося у липні, після закінчення судового процесу між Джонні Деппом і Ембер Герд. Нагадаємо, що гучний розлучний процес та обвинувачення Деппа у домашьному насильстві з боку Ембер Герд, що розпочалися ще в 2018 році (суд зрештою визнав їх наклепом) негативно вплинули на кар'єру актора і коштували йому кількох ролей у кіно. Так, сцени з ним вилучили зі стрічки "Фантастичний звір: Таємниці Дамблдора", яка вийшла цього року, а замість Деппа роль злодая Гріндельвальда зіграв Мадс Міккельсен.

Таким чином стрікчка "Жанна дю Баррі" — перша велика акторська роль Деппа після незалежного фільму "Мінамата" 2020 року, в якому він зіграв військового фотографа У. Юджина Сміта. "Жанна дю Баррі" вийде у прокат у 2023 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.