До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джон Малкович і Джуд Лоу зіграють в продовженні серіалу "Молодий Папа"

У листопаді 2018 року розпочнуться зйомки другого сезону одного з найбільш яскравих серіалів останніх років "Молодого Папи" італійського режисера Паоло Соррентіно. До Джуда Лоу, який грав молодого Папу Римського в першій частині і вже підтвердив свою участь в новому проекті, приєднається актор Джон Малкович. Кого зіграють обоє поки інтрига. За даними журналу Variety, саме Джон Малкович зіграє нового Папу Римського в продовженні серіалу.

Джон Малкович

Серіалом займається канал HBO: відомо, що продовження називатиметься "Новий Папа". Нагадаємо, "Молодий Папа" дебютний серіал в кар'єрі італійського режисера Паоло Соррентіно, автора фільмів "Молодість" і "Велика краса", неодноразового учасника Каннського кінофестивалю. "Молодий Папа" розповідає про життя Ленні Белардо вигаданого Папи Римського, ексцентричного і зухвалого, і його своєрідні спроби реформувати церкву. Сценарій для "Молодого Папи" написав сам Паоло Соррентіно.

Реклама

Режисер розповідає, що зовсім не намагався своїм серіалом критикувати церкву: "Ми всього лише намагалися дослідити всі протиріччя, які є всередині католицької церкви. Ми робили це без провокацій. Герой нашого серіалу відрізняється від чинного Папи, але все описане може статися і в житті".

Кадр з серіалу "Молодий Папа"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.