До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі ролі актриси Єви Грін

Сексуальна, фатальна, безкомпромісна і розкута брюнетка – такою Єву Гріну можна побачити в кіно, і часто – тільки в кіно. Актриса зізнається, що вона дуже сором'язлива, не почувається комфортно оголеною, любить сидіти вдома, колекціонує опудала тварин і консервовані черепи.

Єва Грін

2007 року режисер Вонг Карвай зняв Єву в рекламному ролику аромату Dior Midnight Poison – зловісна і розкішна, сучасна жінка вамп, в пишній сукні Dior часів Джона Гальяно, Єва Грін біжить по паризькому оперному театрі в супроводі Space Demenia групи Muse – цей збірний образ актриси вже міцно закріпився за нею. Складно уявити, що вона насправді натуральна блондинка і про її особисте життя відомо дуже мало.

Реклама

У Голлівуді її називають чорною вороною і подейкують, що вона у романтичних стосунках з готичним режисером Тімом Бертоном. Сам Голлівуд і Лос-Анджелес Єва Грін вважає жорстоким місцем і надає перевагу Парижу, в якому народилася. У Грін є сестра-близнюк, їх мама – актриса, але не вона надихнула доньку зробити кар'єру в кіно. Своєю музою Єва називає культову французьку актрису Ізабель Аджані, відому завдяки фільмам "Одержимість", "Королева Марго", "Дияволиці". Сьогодні Грін вже можна назвати такою ж видатною як і Аджані, а їй всього лише 41. Vogue UA вибрав улюблені фільми з її участю.

Ізабель Аджані, кадр з фільму "Одержимість" Анджея Жулавського
"Тріщини", 2009

Драма, в якій Грін грає вчительку в школі-інтернаті для дівчаток. Спочатку вони всі закохані в неї, але з часом вони дізнаються про неї речі, які змінюють весь хід подій.

"Останнє кохання на Землі", 2011

Найромантичніший фільм про кінець світу з коли-небудь знятих. Партнер актриси по фільму – актор Юен Макгрегор.

"Мрійники", 2003

Стрічка, завдяки якій Єва Грін прокинулася знаменитою. Від зйомок в цьому фільмі Бернардо Бертолуччі її відмовляли всі, включно з мамою. Але Грін ризикнула і знялася в історії про трьох молодих бунтарів, які живуть в Парижі 1968 року, люблять кіно і віддаються сексуальним експериментам.

"Казино „Рояль"", 2006

Не "наступна", а одна з найкращих серій Бондіани. Єва Грін справилась з роллю коханки і стала улюбленицею Голлівуда.

"Похмурі тіні", 2012

"Похмурі тіні" – єдиний фільм, заради якого актриса повернула свій натуральний колір волосся. Ходять чутки, що після зйомок в цьому фільмі у неї зав'язалися стосунки з режисером Тімом Бертоном.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.