До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Disney+ випустить серіал про Карла Лагерфельда

Стримінговий сервіс Disney+ випустить мінісеріал про легендарного модного дизайнера Карла Лагерфельда. Проєкт дістав назву "Кайзер Карл" (Kaiser Karl).

Карл ЛагерфельдКарл Лагерфельд

Хоча про знаменитого дизайнера вже не один раз знімали документальні фільми, "Кайзер Карл" стане першою художньою історією про життя Лагерфельда. Повідомляється, що вихідною точкою для сюжету стало літо 1972 року. В стрічці йтиметься про життя й роботу Лагерфельда на шляху становлення наступником Коко Шанель. У серіалі підіймуть завісу над суперництвом між Карлом і П’єром Берже, а також — історією кохання із Жаком де Баше.

Реклама

Серіал із шести епізодів зніматимуть у Франції, а за виробництво відповідатиме паризька компанія Gaumont ("Люпен"). Серіал ґрунтується на однойменній біографії Рафаель Бакке.

"Нас відразу ж спокусила ідея адаптації біографії Бакке, — сказала Полін Довен, віцепрезидентка з питань програмування й оригінального виробництва в The Walt Disney Company. — Вона ознаменує першу співпрацю між Disney і Gaumont у створенні оригінального французького шоу. У серіалі ми покажемо унікальний період трансформації індустрії моди у Франції 70-х років, що відбулася завдяки Карлу Лагерфельду".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.