До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Дев'ять із половиною тижнів" у 10 світлинах

Еротична драма Едріана Лайна "Дев'ять із половиною тижнів" вийшла на великі екрани в День закоханих 1986 року. Тоді ця чуттєва картина, знята за книгою Елізабет Макнейл, спричинила фурор — головні герої фільму Джон Грей і Елізабет Макгроу, яких зіграли Міккі Рурк і Кім Бейсінгер, підкорили глядачів своєю пристрасною грою. Приглушене світло, великі плани облич, сласні діалоги і, звісно, ​​неймовірно красиві еротичні сцени нікого не могли залишити байдужим. Ми пропонуємо вам подивитися 10 кадрів із фільму, щоб обов'язково надихнутися й переглянути всю картину.

Вічного кохання не буває. Буває вдале поєднання звичок. Буває добре у ліжку. Буває відчуття затишку від того, що ти не одна. Буває надійність. Ось, власне, і все, чого цілком достатньо для щастя.

— Я приберу зі столу.

Реклама

— Ти не мусиш прибирати зі столу. Не треба цього робити. Я сам усе приберу. Я купуватиму продукти, готуватиму, годуватиму тебе, одягатиму і роздягатиму, купатиму, дбатиму про тебе. Ти можеш зустрічатися з друзями вдень, але ти мені потрібна вночі.

Знаєш, я хочу, щоб ти знала. В мене було багато жінок. І дівчат. Але з жодною з них я не відчував такого. Навіть коли я просто тримаю тебе у своїх обіймах, я це відчуваю.

— Як ти дізнався? Як ти здогадався, що я погоджуся бути з тобою?

— У тобі я побачив себе.

Знаєш, я не можу зрозуміти цього хлопця. Іноді це просто. Ти розумієш це за його краваткою або за книгами, які він читає або не читає. І ти знаєш, знаєш, що це скінчиться. І ти просто залишаєш усе як є і чекаєш. І нічого, можна жити. А з цим хлопцем...

— Ти дозволиш мені зав'язати тобі очі?

— А що, як я не дозволю?

— Тоді я піду.

— Залишся.

– У тебе багато телевізорів.

– Мій дядько помер під час перегляду телевізора. Він любив спортивні передачі. Дивився всі підряд. Він мав три телевізори і радіо. Він перебігав із кімнати до кімнати, щоб нічого не пропустити. Він помер від серцевого нападу під час 76-х Олімпійських ігор. Можливо, на мене чекає те саме.

– Чому ти поклав подарунок на стіл?

– Я люблю спостерігати за твоєю ходою і рухами.

– Мені подобається Волл-Стріт.

– Справді? Чому?

– Сама не знаю. Мені подобаються сірі фланелеві костюми, блискуче взуття. Іноді я уявляю себе на місці всіх цих чоловіків. Іноді.

Ти знав, що все скінчиться, щойно один із нас скаже "досить". Але ти мовчав. Я занадто довго чекала.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.