До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День батька: 5 фільмів про найрідніших людей

У третю неділю червня в усьому світі традиційно святкують День батька. Це неофіційне свято, але з кожним роком воно стає дедалі популярнішим. Vogue.ua вибрав п'ять фільмів, які вкотре нагадують, що тато може все що завгодно.

"У гонитві за щастям", 2006

"У гонитві за щастям" — це історія про батька-одинака, який виховує 5-річного сина і робить все, що може, аби дати дитині максимум. З іншого боку, це історія успіху людини, яку любов до сина змушувала щодня ставати кращою версією себе і в підсумку досягти успіху. Вілл Сміт за цю роль був номінований на премію "Оскар".

Реклама

"Армагеддон", 1998

Одна з найяскравіших кінострічок дев'яностих — "Армагеддон" — це не тільки фільм-катастрофа про падіння гігантського астероїда на Землю, але й історія взаємин батька і доньки, коли вміння слухати і чути може запобігти чомусь страшнішому.

"Життя прекрасне", 1997

Гран-прі Каннського кінофестивалю, "Оскар" у номінаціях "Найкращий фільм іноземною мовою" і "Найкраща чоловіча роль", премії BAFTA і "Сезар" — трагікомедія "Життя прекрасне" не залишила байдужим нікого. Кінострічка показує шалену любов батька до сина, які під час Другої світової війни потрапили в концтабір, але вірять у краще майбутнє.

"Татусі", 1983

Жерар Депардьє і П'єр Рішар — взірцевий дует, заради якого можна переглянути легку французьку комедію "Татусі" про двох чоловіків, що борються за увагу 17-річного Трістана.

"Васабі", 2001

"Васабі" — це і комедія, і кримінальна драма, і трилер. У головній ролі знявся харизматичний Жан Рено, який, за сюжетом, раптово дізнається про доньку, що живе в Японії. Їм належить не тільки зрозуміти і прийняти одне одного, але і врятуватися від токійських мафіозі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.