До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися у новому році: "Море спокуси" з Енн Гетевей

Головна прем'єра січня – новий фільм Стівена Найта, автора "Гострих козирків", з Енн Гетевей і Меттью Макконегі у головних ролях.

2014 року Енн Гетевей і Меттью Макконегі разом вирушили у космос в "Інтерстелларі" Крістофера Нолана. Через чотири роки вони знову опинилися разом на знімальному майданчику – цього разу під керівництвом британського режисера Стівена Найта, автора популярного серіалу "Гострі козирки". Його новий фільм "Море спокуси" – напружений трилер, у якому Гетевей і Макконегі грають колишніх чоловіка і дружину, які опинилися разом на безлюдному острові.

Реклама

Герой Макконегі, здається, придуманий спеціально для нього. Він – брутальний і потертий життям капітан рибальського судна, який потрапляє на острів в Карибському морі. Його улюблена жінка (Гетевей) пішла від нього до мільярдера і тепер живе на віллі в Маямі, а герой Макконегі планує усамітнитися на острові, посумувати і почати життя заново. Але за законами жанру колишня дружина знаходить героя навіть посеред Карибського моря – і просить вбити її чоловіка, жорстокого тирана. Цікаво, що спочатку у ролі скривдженої колишньої дружини бачили Уму Турман, але, в підсумку, її зіграла Енн Гетевей.

Кілька тижнів тому Енн Гетевей змінила колір волосся – актриса стала рудою, ймовірно, для зйомок нової картини The Last Thing He Wanted in Puerto Rico. Але у "Морі спокуси" вона з'явиться в образі платинової блондинки з голлівудськими локонами – її образ наче натякає, що нічого хорошого від цієї героїні чекати не варто.

Світова прем'єра стрічки "Море спокуси" відбудеться у листопаді, а в українському прокаті фільм з'явиться вже у січні 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.