До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які фільми дивитися в кінотеатрах у жовтні

Нас чекає дуже цікавий жовтень. В український прокат нарешті виходить довгоочікуваний фільм Веса Андерсона "Французький вісник" із зірковим акторським складом, друга частина супергеройського кіно "Веном" з Томом Гарді та гучний гіт Каннського кінофестивалю "Титан".

"Французький вісник"
"Титан"

Скандальний боді-горор "Титан", перемога якого на Каннському кінофестивалі шокувала весь світ. Головна героїня фільму Алексія працює стриптизеркою й має сексуальний потяг до автомобілів. Через важку дитячу травму, а також брак батьківської любові, вона виросла схильною до насилля... "Титан" — фільм французької режисерки Джулії Дюкорно, яку називають одним з головних імен в авторському європейському кіно. У головній ролі — яскрава дебютантка Агата Руссель.

Реклама

з 30 вересня

"Веном: Карнаж"

Продовження супергеройського бойовика "Веном" (2018) розповідає історію заклятого ворога Людини-Павука — Венома (Едді Брок), якого грає Том Гарді. У другій частині фільму тандем Едді Брока й інопланетного симбіота Венома кидає свою силу проти нового ворога — нестримного монстра-вбивці Карнажа. У продовженні "Венома" ми побачимо чудовий акторський склад. Так, крім Гарді, у фільмі знявся Вуді Гаррельсон, який зіграв головного лиходія — вбивцю-психопата, що стає симбіотом Карнажем, а також Мішель Вільямс у ролі колишньої нареченої Едді Брока, героя Гарді.

7 жовтня

"Людина, яка продала свою шкіру"

"Людина, яка продала свою шкіру" — перший в історії Тунісу фільм, який був номінований на премію "Оскар". Стрічка розповідає історію Сема Алі, молодого сирійця, який виїхав зі своєї країни до Лівану через війну. Щоб мати змогу подорожувати Європою й жити зі своєю коханою, він погоджується на тату від одного з найпопулярніших художників сучасності — і перетворює своє тіло на престижний витвір мистецтва.

з 14 жовтня

"Гелловін убиває"

"Гелловін убиває" — продовження популярної в 1980-х серії фільмів жаху "Гелловін". Актриса Джеймі Ле Кертіс через стільки років повертається до ролі Лорі Строуд — цього разу їй разом з дочкою й онукою доведеться боротися за своє життя й рятуватися від маніяка-психопата Майкла Маєрса.

14 жовтня

"Французький вісник"

Події нового фільму Веса Андерсона "Французький вісник. Додаток до газети „Ліберті. Канзас івнінг сан"" відбуваються в редакції американської газети у вигаданому французькому місті XX століття. Акторський склад фільму найразючіший з усіх, які Андерсон коли-небудь збирав. Володарі "Оскара" Френсіс Макдорманд, Тільда ​​Свінтон, Бенісіо Дель Торо й Едрієн Броуді — серед лідерів. Поруч із ними улюблені актори Андерсона — Білл Мюррей, Овен Вілсон, Леа Сейду та Матьє Амальрік, а також новачки — Тімоті Шаламе, Джеффрі Райт, Ліна Кудрі та Стівен Парк.

28 жовтня

"Сімейка Адамсів 2"

Складно уявити собі Гелловін без чарівної сімейки Адамсів. Саме тому напередодні Дня всіх святих у прокат виходить продовження анімаційної стрічки про пригоди ексцентричної сімейки. Ролі улюблених героїв озвучили справжні зірки: Шарліз Терон, Оскар Айзек, Снуп Догг і Хлоя Грейс Морец.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.