До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у липні 2021

Найспекотнішого літнього місяця Netflix готує для нас багато цікавого: серіал про перипетії життя сучасного принца "Молоді монархи", горор "Криваво-червоне небо" і бойовик "Останній найманець" з Жаном-Клодом Ван Дамом, який знімали в Києві.

"Останній лист від твого коханого"
"Молоді монархи"

Шведський серіал "Молоді монархи" — один з найочікуваніших проєктів Netflix цього літа. Синопсис звучить загадково: "Коли принц Вільгельм вступає до престижної школи-інтернату Гіллерска, він, нарешті, дістає змогу прислухатися до себе й зрозуміти, якого життя він насправді хоче. Вільгельм починає мріяти про майбутнє, сповнене свободи й безумовного кохання, далеко від королівських зобов’язань — але коли він несподівано стає наступним у черзі на престол, його дилема ускладнюється, оскільки Вільгельм має зробити вибір: любов чи обов’язок".

Реклама

Що ж, поки ми чекаємо на новий сезон "Корони", "Молоді монархи" цілком можуть зробити це очікування цікавим.

1 липня

"Останній лист від твого коханого"

У центрі цієї романтичної драми — Еллі (Фелісіті Джонс), молода журналістка з Лондона, яка виявляє в архівах серію любовних листів. У них оповідається історія роману 1960-х між Дженніфер Стірлінг (Шейлін Вудлі) і Ентоні О'Харою (Каллум Тернер). Роман був забороненим і таємним — Дженніфер була одружена з впливовим бізнесменом, а Ентоні працював журналістом і писав статтю про чоловіка своєї коханої. Що більше Еллі втягується в історію, то дужче прагне з’ясувати особистості закоханих і фінал їхньої історії кохання... Погодьтеся, складно уявити літо без таких романтичних стрічок. Шейлін Вудлі каже, що це історія про сильну жінку, яка була готова брати на себе відповідальність за свої вчинки в той історичний період, коли такого від жінок не сподівалися.

"Зовнішні мілини"

"Зовнішні мілини" — популярний серіал про групу підлітків, які вирушають на пошуки загублених скарбів. Торік серіал став для багатьох з нас, що засиділися через локдаун удома, шансом втекти від реальності в прекрасний вигаданий світ — на острови, разом з героями. Другий сезон розповість про пригоди героїв на Багамах, куди вони помандрували в пошуках золота. Netflix підтвердили, що більшість основних акторів повернуться в другому сезоні. Це Чейз Стоукс і Меделін Клайн, які зіграли в серіалі Джона Бі й Сару, а також Медісон Бейлі, Джонатан Девіс і Руді Панкоу.

30 липня

"Криваво-червоне небо"

Складно уявити собі список літніх кіноновинок без горорів? Сюжет нового горору "Криваво-червоне небо" звучить нетривіально. "Жінка із загадковою хворобою змушена діяти і брати справу у свої руки, коли група терористів намагається захопити трансатлантичний нічний рейс. Щоб захистити свого сина, їй доведеться розкрити темну таємницю і випустити на волю внутрішнього монстра, якого вона намагалася приховати". Режисер фільму — німець Петер Торвард, який працював над стрічками "Ми — хвиля" (як сценарист) і "Експеримент 2: Хвиля".

23 липня

"Останній найманець"

Новий фільм з Жаном-Клодом Ван Даммом — класичний літній блокбастер. Зірковий актор грає таємного агента, що змушений повернутися до рідної Франції і захистити сина. Цікаво, що більшу частину стрічку знімали торік у Києві, і в кадрі ми напевне впізнаємо знайомі місця. Оператор стрічки — француз Тьєрі Арбогаст, володар трьох премій "Сезар", який зняв найгучніші фільми Люка Бессона — "Леон" та "Ангел-А".

30 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.