До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися цього літа: Кіану Рівз і Вайнона Райдер у фільмі "Пункт призначення: весілля"

"Пункт призначення: Весілля" режисера Віктора Левіна – фільм, який має всі шанси стати найкращою романтичною комедією цього літа. Головні герої – Ліндсі і Френк – знайомляться в аеропорту по дорозі на весілля до спільного знайомого, і з перших хвилин не подобаються один одному. Обидва – мовчуни, одинаки та інтроверти. Згодом, "нелюбов" з першого погляду переросте в романтичні відносини. Головні ролі виконали Кіану Рівз і Вайнона Райдер.

"Між Вайноною і Кіану – природна хімія, що дуже важливо для романтичної історії", – розповідає режисер Віктор Левін. Фільм знімали минулого року в Каліфорнії. Для Кіану Рівза і Вайнони Райдер це вже четверта спільна робота. Актори вперше зустрілися 1992 року на знімальному майданчику фільму "Дракула", потім знімалися разом у фільмі "Затьмарення" 2006-го, а в 2009-го знову зустрілися на зйомках драми "Приватне життя Піппи Лі". Подивитися нову роботу дуету можна вже в серпні.



Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.