До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про серіал "Маленька барабанщиця"

BBC випускає новий серіал – адаптацію детектива-бестселера "Маленька барабанщиця".

Александр Скарсгард і Флоренс П'ю у серіалі "Маленька барабанщиця"
Чому варто подивитися

Міні-серіал "Маленька барабанщиця" називають одним з найбільш очікуваних осінніх релізів. Він оснований на однойменній книзі Джона Ле Карре, що розповідає про боротьбу західних спецслужб з тероризмом в Європі і на Близькому Сході. Попереднє співробітництво Ле Карре і продакшн-компанії, яка випускає серіал, відбулося 2016 року – це був серіал "Нічний адміністратор", який, в підсумку, виграв три премії "Золотий глобус" і одну "Еммі". 87-річний Ле Карре – автор шпигунських романів величезної популярності: він написав 22 книги, які були опубліковані на 40 мовах по всьому світу.

Реклама
Сюжет
Симона Браун, Майкл Мошонов і Майкл Шеннон у серіалі "Маленька барабанщиця"

Роман "Маленька барабанщиця" представили 1983 року. Описані за 10 років до "Нічного адміністратора" події, відбуваються в 1970-х роках і розповідають про молоду і талановиту актрису Чарлі, завербовану ізраїльським шпигуном. Під час відпочинку в Греції, Чарлі знайомиться з таємничим джентльменом Беккером (Олександр Скарсгард). Скоро з'ясовується, що Беккер – офіцер ізраїльської розвідки, який втягує дівчину в смертельно небезпечну боротьбу західних спецслужб з тероризмом в Європі і на Близькому Сході. Дівчина стає подвійним агентом і повинна розібратися, на чиєму боці вона залишиться.

Акторський склад

<b>маленька</b>

У серіалі, що складається з шести епізодів, відмінний склад: Флоренс П'ю грає Чарлі, Майкл Шеннон в ролі ватажка шпигунів, Олександр Скарсгард в ролі шпигуна Беккера. Автори сценарію – Майкл Лесслі ("Макбет", "Кредо вбивці") і Клер Вілсон ("Партнери по злочину").

Деталі

Режисер серіалу – ще один привід його подивитися. Це знаменитий кореєць Пак Чхан Ук, лауреат Каннського, Венеціанського і Берлінського кінофестивалів, відомий всьому світу за фільмами "Наймичка", "Спрага" і "Олдбой".

Прем'єра відбудеться 28 жовтня на телеканалі BBC One. Також "Маленька барабанщица" покажуть на американському каналі AMC в трьох частинах з 19 по 21 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.