До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий серіал "Сяючі дівчата" з Елізабет Мосс

Гарні новини для любителів трилерів і фанатів актриси Елізабет Мосс: зовсім скоро вона зіграє головну роль у новому серіалі Apple TV + "Сяючі дівчата". Продюсує серіал Леонардо Ді Капріо.

В основі майбутнього серіалу — бестселер "Сяючі" південноафриканської письменниці Лорен Бьюкес. Книга була опублікована в 2013 році і стала міжнародним бестселером. Бьюкес отримала Британську премію фентезі, премію журналу "Стренд", а права на екранізацію книги майже миттєво придбала компанія Леонардо Ді Капріо, отож, з огляду на ажіотаж навколо книги, нас очікує цікаве видовище.

Реклама
Элізабет Мосс

Описані в книзі події розпочинаються в Чикаго в епоху Великої депресії. Волоцюга Харпер знаходить ключ від таємничого будинку, який дає йому змогу подорожувати в часі. Але це обходиться для нього дорого. Харпер має вбити сяючих дівчат: яскравих, молодих жінок, з палаючим потенціалом. Він живиться їхньою енергією. Маніяк переслідує їх у різні епохи, поки в 1989 році одна з його жертв, Кірбі (її грає Елізабет Мосс), не вижила і не почала полювати за ним. Кірбі — журналістка, і стає по-справжньому одержимою вбивцею, намагаючись докопатися до правди.

Відомо, що за право випустити серіал боролися відразу кілька цифрових платформ, "змагання" виграли Apple TV. Елізабет Мосс не лише грає ключову роль, а й продюсує серіал спільно з Леонардо ді Капріо. Шоураннер проєкту — сценаристка Силка Луїза, яка працювала над серіалом "Дивний ангел". Відомо, що перший сезон складатиметься з 8 серій, а зйомки розпочнуться вже цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.