До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий серіал від творців "Абатства Даунтон"

Творець "Абатства Даунтон" Джуліан Феллоуз представив ще одне драматичне історичне шоу — "Белгравія".

"Белгравія" — це історичний драматичний мінісеріал, дія якого розгортається в 40-х роках XIX сторіччя в Лондоні. Сюжет заснований на однойменному романі Джуліана Феллоуза 2016 року. Згідно із синопсисом, шоу розповідає про ті часи, коли "вищі ешелони суспільства почали вступати в боротьбу із зароджуваними індустріальними нуворишами". Історія розвивається навколо балу герцогині Річмонд, який відбувся напередодні битви при Ватерлоо в 1815 році. Через 25 років він все ще є джерелом таємниць і конфліктів двох багатих сімей в Англії.

Реклама

Перша серія вийшла 15 березня в британській телевізійній мережі ITV. У центрі епізоду — сім’я Тренчардів невдовзі після їхнього прилучення до аристократичного світу багатого лондонського району Белгравія.

Нагадаємо, що Джуліан Феллоуз працює над ще однією історичною драмою "Позолочене століття" (The Gilded Age) для HBO. Її дія відбувається в Америці під час "позолоченого віку", буму 80-х років XIX сторіччя в Нью-Йорку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.