До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий серіал Netflix "В її очах"

Любовний трикутник, інтрига й трохи надприродного — все це є в новому серіалі Netflix "В її очах". Чому цей серіал — безумовний гіт, який варто побачити, знає vogue.ua

Про що серіал

Луїза, мати-одиначка, зав’язує роман зі своїм привабливим начальником Девідом, відомим психіатром. Потім вона зустрічає Адель, його дружину, яка стає її подругою. Знайомлячись з парою ближче, героїня розкриває жахливі таємниці, які вони приховують, і питає себе: а які їхні наміри стосовно неї?..

Реклама

Мінісеріал "У її очах" — адаптація однойменного бестселера британської письменниці Сари Пінборо 2017 року. Спеціалізація Пінборо — психологічні трилери й жахи, а головна перевага "В її очах" у тому, як майстерно Пінборо змінює всі карти й перетворює любовну чи сімейну драму на драму кримінальну й містичну. Роман має всі складники ідеального трилера, тож прихильникам розгадувати загадки цей серіал буде до вподоби.

Хто в режисерському кріслі

Про команду, яка створила це захопливе шоу, варто розповісти докладніше. Шоуранер серіалу — Стів Лайтфут, британський продюсер і сценарист, який зняв гучний трилер NBC "Ганнібал". Разом з ним над сценарієм працювала Анжела Ламанна, одна з авторів недавнього гіта Netflix "Привиди садиби Блай", у якому містики було аж задосить. А співпродюсер серіалу — Сюзан Макі, одна з продюсерів серіалу "Корона", тож "В її очах" зібрав кращих з найкращих.

Хто така Ів Г’юсон, яка зіграла головну роль

Справжній "діамант" серіалу — виконавиця ролі Адель, 29-річна Ів Г’юсон. В її інтерпретації Адель — така собі лиха дружина, яка має ідеальний вигляд, але напевне приховує кілька моторошних таємниць. Найкраще Г’юсон вдається передати настрій людини, яка готова ось-ось зірватися, а причиною для цього зриву може стати будь-яка дрібниця.

Ірландська актриса Ів Г’юсон — дочка фронтмена U2 Боно й активістки Елі Г’юсон, почала свою кар’єру 2008 року з драми "Клуб 27". Одна з найгучніших її робіт — серіал "Лікарня Нікербокер" (2014 року) Стівена Содерберга — напружена драма про будні нью-йоркської лікарні Нікербокер на початку XX століття. Що ж, після серіалу "В її очах" Ів Г’юсон цілком може стати новою королевою трилерів — з її глибоким поглядом, відчуженим виразом обличчя і вмінням посміхатися так, що мурашки по спині бігають. "Мені було дуже цікаво грати Адель. Було так багато шарів і складнощів, і це було надзвичайно. Щодня кожна сцена ставала дедалі захопливішою". Актриса зізнається, що після закінчення знімання дуже сумує за Адель, її стильним гардеробом, що складається з одягу світлих відтінків, та ідеальною стрижкою героїні — геометричним бобом.

Що стосується решти акторського складу, то він теж прекрасний. Наївну Луїзу грає Симона Браун, яка з’явилася у фільмах "Маленька барабанщиця", "Чужинка" і "Гранчестер". Девіда грає британський актор Том Бейтман, який справив враження в римейку фільму "Вбивство в Східному експресі" 2017 року.

Чи буде другий сезон

Менш ніж за два тижні мінісеріал "В її очах" став дуже популярним і нині має найбільшу кількість переглядів. Серіал закінчується кліфгенгером, тож можна припустити, що буде другий сезон. Але є проблема: серіал геть точно повторює сюжет трилера Сари Пінборо, яка так і не створила сиквелу, попри те, що залишилися питання без відповіді. Netflix поки не згадав про другий сезон. Можливо, авторка й потокова платформа співпрацюватимуть над продовженням...

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.