До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про еротичний трилер "Глибокі води"

16 березня в український прокат виходить еротичний трилер "Глибокі води" з Беном Аффлеком і Аною де Армас у головних ролях. Чому "Глибокі води" — один з найочікуваніших фільмів цієї весни, читайте нижче.

У Віка (Бен Аффлек) і Мелінди (Ана де Армас) є все, про що можна мріяти — чарівна донька, розкішний будинок, друзі. Але пара переживає кризу — і, щоб розбудити пристрасть у стосунках, Мелінда, не криючись, заводить коханців. Їхній шлюб перетворився на порочну гру, де вона навмисне не приховує своїх зрад, а він прощає їй усе. Коли одного з її коханців знаходять мертвим, подружжя дедалі сильніше затягують глибокі води підозр і брехні...

Реклама

"Глибокі води" — екранізація одного з найсміливіших романів середини XX століття. Його авторка Патриція Гайсміт увійшла в історію завдяки своїй книжці "Талановитий містер Ріплі", але свого часу роман "Глибокі води" викликав не менший резонанс. Психологічний трилер про ревнощі був опублікований у 1957 році й згодом визнаний одним з найкращих її романів. У центрі історії — "війна між чоловіком і дружиною", що набуває неабиякого масштабу. Роман має кілька екранізацій — у 1981 році роль Мелінди зіграла Ізабель Юппер.

Над нинішньою адаптацією роману працювали кращі з кращих. Режисер трилеру — легендарний голлівудський постановник Едріан Лайн, автор таких гітів, як "Невірна", "9 ½ тижнів", "Фатальний потяг" і "Непристойна пропозиція". Адаптував роман Гайсміт для екрана Сем Левінсон, творець недавнього гіта "Ейфорія" із Зендаєю в головній ролі.

Робота над стрічкою почалася ще у 2013 році, а 2019-го стало відомо, що в головних ролях з’являться оскароносний Бен Аффлек і нова голлівудська зірка Ана де Армас. До речі, після знімання в пари почався роман, який тривав приблизно рік — вони розлучилися на початку 2021 з ініціативи де Армас. Ана де Армас — одна з найяскравіших нових зірок Голлівуду. Кар’єра іспано-кубинської актриси почалася 2009 року з популярного іспанського фільму "Секс, вечірки і брехня". Ви напевне бачили ефектну іспанську актрису у фільмі "Той, хто біжить по лезу 2049" Дені Вільнева, де вона зіграла кохану головного героя Джой, а також у комедії "Ножі наголо", за яку Ана здобула першу номінацію на "Золотий Глобус". Минулого року Ана де Армас з’явилася в невеликій ролі у фільмі про Бонда "Не час помирати". Ну, а найближчого року в неї заплановано безліч потенційних гітів: крім "Глибоких вод", це довгоочікуваний байопік "Білявка", де Армас зіграє Мерилін Монро, і драма Netflix "Сіра людина" з Раяном Гослінгом.

Ана де Армас у фільмі "Не час помирати"

Крім Аффлека й де Армас, до фільму "Глибокі води" також залучений визначний акторський склад: Фінн Віттрок відомий за картинами "Гра на пониження" і "Ла-Ла Ленд", а також франшизою "Американська історія жаху"; Джейкоб Елорді із шоу "Ейфорія" і романтичної франшизи "Будка поцілунків"; актор і драматург Трейсі Леттс, відомий за ролями у "Ford проти Ferrari", "Маленьких жінках", "Секретному досьє"; зірка "Карткового будинку" і "Хижі в лісі" Крістен Конноллі.

В українському прокаті "Глибокі води" можна побачити з 16 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.