До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майстер інтриги: Блейк Лайвлі анонсує новий фільм

It’s not what you think – саме так закінчуються всі міні-промо до нового фільму A Simple Favor ("Проста послуга") з Блейк Лайвлі та Анною Кендрік. Кожен з міні-роликів натякає – все не так, як може здатися на перший погляд.

Афішувати фільм Лайвлі розпочала ще весною – тоді актриса видалила зі свого Instagram-акаунту всі фото, залишила одну тільки фразу "Що сталося з Емілі?". Тоді ж Блейк Лайвлі відписалась від усіх людей, включно зі своїм чоловіком, Райном Рейнольдсом, натомість підписалася на кілька десятків випадкових акаунтів дівчат на ім'я Емілі Нельсон. Так звуть головну героїню фільму, саме її грає Блейк Лайвлі.

Реклама
Кадр з фільму "Проста послуга"

Цього разу майстер інтриги Лайвлі опублікувала в акаунті соцмережі кілька цікавих і неординарних міні-роликів. Так, на одному з них можна побачити героїню Лайвлі з розпатланим волоссям та носом "в порошку", після чого камера від’їжджає та помітно, що насправді вона куховарить. Схожу кінцівку отримав і інший міні-ролик, тільки тут спершу видається, що героїня актриси когось вбила. Пост актриса підписала: "Just.Blend.In.", що може означати як "просто змішай", так і "просто злийся з натовпом". Розпалює цікавість і ролик, на якому Емілі сидить з коктейлем біля каміну, тільки-от дрова у ньому сухі, натомість позаду неї все палає, а під її ногами і зовсім оголений чоловік.

Не одна Лайвлі на цих промо – а й Анна Кендрік, яка у фільмі зіграла подругу-блогера, яка розслідуватиме зникнення Емілі. Чому вона на кладовищі з пишим букетом і коктейлем, чи чому тоне на автомобілі у водоймі – дізнаємось зовсім скоро – в Україні фільм представлять уже 20 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.