До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч у трейлері фільму "Брексіт"

19 січня на каналі HBO відбудеться прем'єра драми "Брексіт". Одіозного політика Домініка Каммінгса, ідеолога кампанії Vote Leave за вихід Великобританії з Європейського Союзу, грає Бенедикт Камбербетч – полисілий і постарілий спеціально для цієї ролі. Перетворення Камбербетча у британського політика можна побачити в першому трейлері "Брексіта". Головного опонента Домініка Каммінгса грає Рорі Кіннер ("Гра в імітацію". "007. Спектр"). Його герой – Крейг Олівер, який працював в команді прем'єр-міністра Девіда Кемерона.

Режисер фільму – британець Тобі Гейнс, який працював над найбільш дотепними і напруженими серіалами останніх років: "Шерлок", "Доктор Хто" і "Чорне дзеркало", тому від "Брексіта" можна очікувати відповідного загострення пристрастей. У центрі фільму – історія групи політиків, які прагнуть отримати голоси на користь виходу Британії з ЄС. Ймовірно, особливо цікаво працювати над своїм персонажем було Бенедикту Камбербетчу – відомо, що актор затятий противник Брексіту.

Реклама

"Всі знають, хто виграв. Але не всі знають, як", – говорить в трейлері герой Камбербетча. Судячи з трейлеру, фільм зосередиться на деталях і таємницях політичних інтриг: на тому, як зламати системи для голосування, як налагодити роботу соцмереж так, щоб залучити максимум аудиторії – словом, як обдурити виборців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.