До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч і Кейт Бланшетт озвучили "Мауглі"

29 листопада Netflix випускає у прокат "Мауглі: Легенду джунглів" – анімацію, яку озвучив цілий ряд голлівудських акторів. В "ролі" тигра Шерхана – Бенедикт Камбербетч, Багіру озвучив Крістіан Бейл, удава Каа – Кейт Бланшетт. Режисер фільму – Енді Серкіс, актор, якого добре знають завдяки фільмам "Чорна пантера", "Зоряні війни" і "Планета мавп".

Cамого Мауглі грає 14-річний актор Роен Чанд. Спочатку на фільмом "Мауглі. Легенда джунглів" працювала компанія Warner Bros, але, в підсумку, права на нього викупила платформа Netflix. Актори та режисер представили фільм на фестивалі Comic Con, де розповіли, що отримали величезне задоволення від роботи над фільмом. В озвучуванні свого персонажа Бенедикт Камбербетч, наприклад, орієнтувався на той класичний образ Шерхана, який описав Редьярд Кіплінг 1894 року. Актор зізнається, що і його персонаж, і фільм, – будуть значно похмурішими, ніж глядач може припускати.

Реклама
Команда фільму на фестивалі Comic Con

З 7 грудня фільм можна буде побачити на Netflix.

"Мауглі: Легенда джунглів"
"Мауглі: Легенда джунглів"
"Мауглі: Легенда джунглів"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.