До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі зіграє у продовженні "Чаклунки"

Гарні новини: Анджеліна Джолі підтвердила свою участь у продовженні фільму "Чаклунка". Про це актриса розповіла на фестивалі Telluride Film Festival, який зараз проходить в американському штаті Колорадо. "Ми вже попрацювали над сценарієм, і можу запевнити, що у нас вийде дуже потужний сиквел", – каже Анджеліна Джолі. Під час фестивалю Джолі, яка майже на рік взяла паузу в кіно через розлучення з Бредом Піттом, також зізналася, що рада повернутися до роботи: "Тоді я була потрібна вдома, тому я не працювала. Зараз час повернутися".

Нагадуємо, що перша частина "Чаклунки" вийшла у прокат в 2014 році і стала римейком диснеївської "Сплячої красуні" 1995 року. В міжнародному прокаті фільм зібрав більше 800 мільйонів доларів, і в 2015 році було оголошено, що Disney зніматиме сиквел. Участь в нім Анджеліни Джолі не підтверджувалася до останнього.

Реклама

Читайте також:

Усі в кіно: які фільми дивитися восени

8 сериалов, которые стоит посмотреть осенью

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.