До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ален Делон прочитав вірші Тараса Шевченка в Парижі

Дедалі більше відомих людей у всьому світі долучаються до підтримки України. Так, у межах проєкту солідарності з Україною вірші Тараса Шевченка прочитав легендарний французький актор, зірка культових стрічок "Басейн", "Сицилійський клан", "Зорро", 86-річний Ален Делон. Про це повідомляє посольство Франції в Україні.

"Спільно з журналістською командою Cyril Viguier запустили проєкт солідарності з Україною — Ален Делон читає вірші Тараса Шевченка", — кажуть у посольстві України у Франції.

Реклама
Ален Делон та посол України в Франції (Photo Crédit: Dominique Jacovides/Bestimage)

"Тішимося, що стали свідками цього історичного запису в Парижі. Незабаром широкий загал у Франції й далеко за її межами побачить результати цієї франко-української культурної колаборації. Дякуємо Алену Делонові за такий потужний жест солідарності з Україною".

Нагадаємо, що Ален Делон — не перший актор, що декламує вірші українських поетів на підтримку нашої країни. Навесні на мітингу на підтримку України вірш Тараса Шевченка зачитала британська актриса, зірка фільму "Круелла" Емма Томпсон. Вона вибрала вірш 1847 року "Сонце заходить, гори чорніють".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.