До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про таємний роман: Джемма Артертон зіграє Джекі Кеннеді у фільмі "37 небес"

Біографічний фільм режисера Пабло Ларраіна "Джекі", номінований на Оскар у 2016 році, відобразив колишню першу леді відразу після вбивства Джона Кеннеді в 1963 році, проте скоро на екрани вийде нова картина про менш відомий період її життя. У центрі подій опиниться її поїздка в Камбоджу в 1967 році з британським дипломатом лордом Девідом Харлехом, який зблизився з місіс Кеннеді, працюючи послом у Білому домі. У фільмі під назвою "37 небес" актриса Джемма Артертон зіграє майбутню місіс Онассіс, а Гай Пірс припинить зйомки в серіалі "Мейр з Істтауна", щоб зіграти роль Харлеха.

Джемма Артертон

Фільм розповідатиме про широко відомий візит Кеннеді і Харлеха у Камбоджу в 1967 році. Основною метою Джекі в поїздці було відвідання величних храмів Ангкор-Вата і зміцнення американо-камбоджійських відносин, а у її попутника Харлеха були інші мотиви: вести перемовини про мирний договір у В'єтнамі за вказівкою сенатора Роберта Кеннеді і просувати свої справи, зокрема, провести тиждень наодинці з жінкою, в яку він закохався після того, як вона трагічно овдовіла.

Реклама
Джемма Артертон

Хоча пара ніколи публічно не обговорювала свої взаємини (попри шалені припущення в пресі про їхні романтичні стосунки), десятки листів з листування між Джекі і Харлехом було виявлено в 1985 році і пізніше продано на аукціоні. В особливо примітному повідомленні Джекі пояснює, чому вона вирішила вийти заміж за Арістотеля Онассіса замість того, щоб прийняти пропозицію Харлеха, і висловлює своє бажання зберегти їхню дружбу. "Ми так багато знали, так багато розділили і так багато втратили разом", пише вона. "Навіть якщо зараз усе не так, як ти хочеш, я сподіваюся, що узи любові і болю ніколи не розірвуться". Зйомки фільму повинні розпочатися на початку 2022 року, так що чекайте, що капелюшки-таблетки знову повернуться в моду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.