До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Актриса Дар’я Полуніна в короткометражному фільмі "Знебарвлена"

Актриса Дар’я Полуніна зіграла головну роль у незвичайній короткометражці "Знебарвлена", яку тепер можна подивитися онлайн. Фільм режисерки Марини Степанської, події якого відбуваються у Львові, був номінований на національну кінопремію "Золота Дзиґа" й показаний на декількох європейських кінофестивалях.

Даря Полуніна в зніманні Vogue UA

"Знебарвлена" — візуальна комедія про подолання штампів у кіно й житті. Її героїня — дівчина, яка перестає розрізняти кольори. "Я побачила Дашу у фейсбуці у відео братів Стеколенків. У них бездоганний смак на дивовижних жінок — і я відразу в неї закохалася, — розповідала Марина Степанська в інтерв’ю Vogue UA торік. — Коли я писала сценарій, у голові в мене була тільки Даша". Короткометражка "Знебарвлена" — це маленький візуальний експеримент, 10-хвилинне кіно про жінку, яка прокидається "не у своєму кіно", — на екрані вона має не такий чіткий і яскравий вигляд, як інші герої. На цьому ефекті будується весь сюжет. "Даша, коли прочитала, сказала мені: „Це ж про депресію!". Я сміялася, бо так воно й було, але до неї ніхто цього не бачив", — зазначає Марина.

Реклама

Нагадаємо, актриса Дар’я Полуніна знялася у фільмі "Сашка" польської режисерки Катажини Лесіш, "Фокстер і Макс" Анатолія Матешка, а нині готується до ролі Лесі Українки. Також Дар’ю можна побачити у фільмі українського бренду ELENAREVA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.