До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найочікуваніших серіалів травня

Блискучий дует Ніколь Кідман і Г’ю Гранта в новому серіалі від творця "Великої маленької брехні" Девіда Е. Келлі, "Голлівуду" Раяна Мерфі на Netflix і містичний серіал з Марком Руффало — якщо в травні ми все ще перебуватимемо в ізоляції, нам точно не буде нудно.

Гю Грант і Ніколь Кідман у серіалі "Відіграти назад"
"Нормальні люди"

На Hulu виходить екранізація роману "Нормальні люди" молодої ірландської письменниці Саллі Руні. Руні — справжня сенсація літературного світу: їй 29 років, її обожнює Ліна Данем, Різ Візерспун і Сара Джессіка Паркер, а її другий роман "Нормальні люди" потрапив у лонгліст Букерівської премії, відразу після чого права на його екранізацію купили водночас BBC і Hulu. Саллі Руні називають Селінджером для міленіалів. "Нормальні люди" розповідають про відносини двох учнів випускного класу в маленькому й консервативному місті Ірландії. Вони закохані, але швидко розлучаються з причин простих і складних водночас. У серіалі Hulu головні ролі грають молоді актори Пол Мескаль і Дейзі Едгар-Джонс, а перші шість епізодів зняв Ленні Абрахамсон, якого глядачі пам’ятають за напруженою драмою "Кімната" з Брі Ларсон.

Реклама

29 квітня

"Голлівуд"

Новий проєкт Раяна Мерфі, одного з найуспішніших продюсерів сучасного телебачення, котрий придумав вже легендарні серіали "Частини тіла", "Американська історія злочинів", "Ворожнеча" й "Поза", якого ми дійсно очікували. Його дія відбувається наприкінці 50-х у Голлівуді й оповідає про групу молодих акторів, сценаристів і режисерів. Вони приїжджають до Голлівуду, щоб прославитися на весь світ. Кожен з них зазнає на своєму шляху дискримінації — за ознакою раси, статі або своєї сексуальної орієнтації. Раян Мерфі пропонує нам альтернативну історію Голлівуду: а що, якщо головною героїнею популярних фільмів стане темношкіра дівчина, а ведучий найрейтинговішого ранкового шоу серед домогосподарок у післявоєнній Америці виявиться відкритим геєм?..

1 травня

"Відіграти назад"‎

У новому проєкті HBO "Відіграти назад" прекрасно все: дует Ніколь Кідман і Г’ю Гранта, режисер Сюзанна Бір ("Нічний адміністратор", "Пташиний короб") і шоуранер Девід Келлі ("Велика маленька брехня"). В основі сюжету — бестселер Джин Ханфф Кореліц про успішного терапевта Грейс (Ніколь Кідман). Кар’єра Кідман на злеті, готується до виходу її перша книга, у неї прекрасний чоловік і син, але раптово все валиться: чоловік зникає. Грейс виявляється причетною до вбивства. За синопсисом, "Грейс опиняється в центрі публічної катастрофи, якої не змогла передбачити, і має зруйнувати одне життя й створити інше для своєї дитини й себе".

"Девід Келлі створив ще один захопливий серіал зі складною жіночою роллю в центрі", — каже Ніколь Кідман, яка зіграла й у попередньому проєкті Келлі, "Великій маленькій брехні", сюжет якого був не менш напруженим.

10 травня

"Я знаю, що це правда"

Головні герої серіалу — Домінік і Тома Бердсі, брати-близнюки. Томас страждає на шизофренію й після того, як його виписують з психіатричної клініки, Домінік змушений взяти на себе догляд за братом. В основі цієї драми HBO — однойменний бестселер американського письменника Воллі Лемба, що вийшов 1996 року. У серіалі обох братів грає Марк Руффало, і на нас напевно чекає сильна акторська робота.

28 квітня

"Едді"

"Едді" — довгоочікуваний серіал-мюзикл від режисера Дем’єна Шазелла, лауреата "Оскара" за фільм "Ла Ла Ленд". Події цієї романтичної музичної історії відбуваються в Парижі й оповідають про джазового музиканта Елліота, який живе в Парижі, керує не дуже популярним музичним клубом і, взагалі, переживає кризу. "Едді" обіцяє бути справжнім мюзиклом: композиції для фільму написав лауреат "Греммі" Глен Баллард. У головній ролі — польська актриса Іоанна Куліг, зірка фільму "Холодна війна" Павла Павліковські.

8 травня

"Крізь сніг"

Крізь крижану пустелю, яка скувала весь світ, мчить загадковий поїзд. Він рухається без зупинок, а пасажири — ті, хто вижив після глобальної катастрофи на планеті. У поїзді 1001 вагон, люди в них розділені за соціальними класами, але якоїсь миті пасажири дізнаються, що два вагони хочуть відчепити від потяга й кинути. Цей сюжет добре знайомий тим, хто бачив постапокаліптичний трилер південнокорейського режисера Пон Чжун Хо "Крізь сніг" з Тільдою ​​Суїнтон у ролі диктатора, що керує поїздом. Серіал, робота над яким тривала понад три роки, — римейк цього фільму. Одну з головних ролей грає Дженніфер Коннеллі, а режисер — Скотт Дерріксон, який працював над серіалом "Доктор Стрендж".

17 травня

"Космічні сили"

Торік президент США Дональд Трамп з помпою ініціював запуск збройних сил "Космічні війська", серед завдань яких — захист інтересів США в космосі. На це відреагували Netflix — сатиричним серіалом "Космічні сили" з прекрасним актором Стівом Каррелом, що є і продюсером, і автором, і виконавцем головної ролі. Його персонаж — Марк Наїрд, якому доручено очолити космічну армію й терміново вирушити для дослідження Місяця. Також у серіалі з’явиться Джон Малкович.

29 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.