До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 нових фільмів Netflix, від яких не відірватися

Для тих, хто найближчим часом планує менше виходити в люди (зокрема й у кіно) через пандемію й запровадження "червоної зони" в Києві, ми зібрали список найцікавіших новинок Netflix. Тут і сімейні драми, і блокабстери, і смішна французька комедія про людей, що застрягли разом під час локдауну.

Джейк Джилленголл у фільмі "Винний"
"Винний"

Сюжет драми "Винний" доволі цікавий, як і склад головних акторів, серед яких — Джейк Джилленгол, Ітан Гоук і Пітер Скаарсгард. "Детектив поліції, якого понизили на посаді до оператора служби порятунку, намагається врятувати жінку, що додзвонилася впродовж довгого й жахливого дня відкриттів — і розплати". Судячи з усього, нас чекає захопливий сюжет з несподіваними поворотами: автор сценарію — знаменитий письменник і творець серіалу "Справжній детектив" Нік Піццолатто.

Реклама
"Ціна життя"

Прекрасні актори Майкл Кітон і Стенлі Туччі грають у драмі за мотивами мемуарів Кеннета Файнберга "Ціна життя". Файнберг — американський повірник, який у 2001 році опікувався виплатами сім’ям загиблих і постраждалих унаслідок теракту, а згодом написав про це книгу. Сюжет фільму зосереджений на внутрішньому конфлікті: після терактів у Нью-Йорку 11 вересня адвокат мусить зробити складний вибір і визначити суму компенсацій за втрачені життя. Роль адвоката дісталася Майклу Кітонові, і дивитися це кіно без сліз майже неможливо.

"Еллегія Гіллбілі"

"Еллегія Гіллбілі" — новий гіт Рона Говарда, дворазового володаря "Оскара" і режисера, що подарував світові фільми "Ігри розуму", "Код да Вінчі" і "Ангели і демони". Його нова драма цього року номінована на премію "Оскар" у двох категоріях і розповідає історію про життя трьох поколінь однієї незаможної американської сім’ї, що належить до так званих гіллбіллі (жителі Аппалачів). Головні ролі в стрічці грають Гленн Клоуз і Емі Адамс — це мати й дочка, у яких дуже непрості стосунки. Чудова сімейна драма для перегляду одного п’ятничного вечора.

"Армія злодіїв"

Фільм для всіх, кому сподобався недавній гіт Netflix — бойовик страхіть "Армія мерців" Зака ​​Снайдера. "Армія злодіїв" — це приквел стрічки "Армія мерців". У ньому йдеться про загадкову жінку, яка наймає банківського службовця Людвіга Дітера, щоб пограбувати сейфи, які неможливо зламати. У ролі Дітера — німецький актор Маттіас Швайґгефер, він же й зрежисував стрічку, а ось Зак Снайдер цього разу перебував у кріслі сценариста.

"Застряглі разом"

Події цієї комедії відбуваються в Парижі у 2020 році. У місті оголошують локдаун, і ексцентричним мешканцям одного багатоквартирного будинку доведеться познайомитися одне з одним — і ужитися. Вони ходять одне до одного в гості, разом бояться відчиняти двері незнайомцям (бо там може виявитися Covid) і дуже нагадують нас самих навесні 2020 року. Цю історію про життя на карантині зняв французький режисер і актор Дені Бун, він же грає в ній головну роль.

"Подорож"

Харизматичні актори Нумі Рапас ("Дівчина з тату дракона") і Аксель Генні ("Марсіанин") грають пару, що стала на небезпечний шлях. Їхні герої — чоловік і дружина, які вирушають у невелику подорож і оселяються в будинку в глушині. У їхніх планах — вбити одне одного, але раптово вони стикаються зі ще більшою небезпекою.

"Міський ковбой"

"Міський ковбой" — дотепний вестерн про стосунки батька й сина, головні ролі в якому грають Ідріс Ельба й зірка серіалу "Дивні дива" Калеб Маклафлін. Підліток приїздить на літо до батька, з яким давно не бачився, і занурюється в незвичайне життя громади сучасних ковбоїв у Філадельфії, а заразом розбирається з власним походженням. Прем’єра драми Ріка Стауба відбулася на кінофестивалі в Торонто, де фільм дістав схвальні відгуки критиків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.