До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 новинок Netflix, на які ми чекаємо у 2022 році

Повернення "Бріджертонів", четвертий сезон ґіта "Дуже дивні справи" і друга частина популярного детектива "Дістати ножі" — 2022-й буде роком яскравих повернень на Netflix. Окрім цього, нас очікують кілька яскравих новинок — про все читайте на vogue.ua

Кадр із другого сезону "Бріджертонів"
"Пісочна людина"

В основі цього серіалу — комікс 1989-1996 років легендарного письменника-фантаста, автора роману "Американські боги" Ніла Геймана. Його головний герой — король царства снів Морфей, який потрапляє в полон до чаклуна Родеріка Берджессу, але згодом виривається на волю. У серіалі буде чудовий каст: у ролі Морфея — Том Старрідж ("Рок-хвиля"), а Люцифера грає Гвендолін Крісті, яку глядачі пам'ятають за роллю Брієнни Старк у серіалі "Гра престолів".

Реклама
"Енола Холмс 2"

Зірка серіалу "Дуже дивні справи", 17-річна Міллі Боббі Браун, повертається до ролі Еноли Холмс, заповзятливої ​​і допитливої ​​сестри Шерлока Холмса. У другій частині фільму повернеться не лише Міллі Боббі Браун, а й Генрі Кавіл — зірка "Відьмака" і "Супермена" знову зіграє Шерлока Холмса. Фільм базується на серії книг Ненсі Спрінгер "Таємниці Еноли Холмс", яка виводить на перший план саме сестру Холмса, яка також має яскраві детективні здібності.

"Дістати ножі 2"

Продовження популярної детективної комедії 2019 року з Денієлом Крейгом у головній ролі. У сиквелі фільму проникливий детектив Бенуа Блак (Деніел Крейг) знову повернеться до справ: йому треба розслідувати нове вбивство. У другій частині на нас чекає ще розкішніший склад. ніж у першій: окрім Крейга, у кіно знялися співачка Жанель Моне, Дейв Батіста, Ітан Хоук та Едвард Нортон. Зі слів режисера Райна Джонсона, успіх першої частини був такий величезний, що з "Дістати ножі" вирішили зробити цілу франшизу. Тим більше, що Крейг тепер вільний — як відомо, його контракт з Бондом закінчено.

"Винаходячи Анну"

Ще одна довгоочікувана новинка, розмови про яку точаться уже понад рік. Шоураннерка "Винаходячи Анну" — творчиня "Бріджертонів" і "Анатомії Грейс" Шонда Раймс, так що на нас чекає яскраве видовище. Серіал розповідає реальну історію Анни Делві — ​​фальшивої спадкоємиці, яка обдурила еліту Нью-Йорка і потрапила за свої махінації у в'язницю. У ролі Анни Делві — актриса Джулія Гарнер (серіал "Маньяк").

Справжнє ім'я Делві — ​​Анна Сорокіна. На початку 2000-х вона "кинула" еліту Манхеттена на сотні тисяч доларів, стверджуючи, що є німецькою спадкоємицею, і нібито створивши багатомільйонний художній фонд, куди приймала пожертвування. Серіал знято за мотивами великого журналістського розслідування New York Magazine, а головною антагоністкою Делві за сюжетом стає журналістка Вівієн, яка розслідує цю справу й намагається дізнатися, хто ж така насправді Анна Делві.

"Дуже дивні справи"

Прем'єра четвертого сезону "Дуже дивних справ" відбудеться влітку 2022 року. Як ми довідалися з трейлера, головна героїня Одинадцята (Міллі Боббі Браун) намагатиметься знайти себе в новій школі в Каліфорнії, де її однокласники не знають, хто вона і які здібності має. Але згодом дівчинці доведеться показати, на що вона здатна — а також поставити на місце кривдників у новій школі. У новому сезоні будуть 9 серій.

"Клуб опівнічників"

Якщо ви любите містичні трилери і любите розгадувати загадки, то не пропустіть новий проєкт Netflix "Клуб опівнічників". Дія серіалу відбувається в хоспісі в Роттердамі: група смертельно хворих підлітків збираються вночі і розповідають одне одному страшні історії. Ба більше, герої домовляються, що той, хто перший помре, спробує встановити контакти з іншими із потойбічного світу.

"Бріджертони"

Довгоочікуваний другий сезон "Бріджертонів" вийде приблизно навесні 2022 року. Продовження засноване на романі Джулії Квін "Віконт, який мене кохав". У ньому розповідається про те, як Ентоні Бріджертон шукає дружину під час світського сезону 1814 року. Як і у ситуації з його сестрою Дафною, його шлях до вівтаря буде заплутаний, інтрига закрутиться навколо стосунків Ентоні і нової героїні Кетрін Шеффілд – норовливої і незалежної дівчини, яка нещодавно переїхала до Лондона.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.