До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фанати серіалу "Друзі" зможуть провести час з акторами шоу

У межах ініціативи All in Challenge, що збирає кошти для нужденних у період коронавірусу, акторський склад серіалу "Друзі" дарує фанатам шанс провести з ними день на знімальному майданчику.

У вівторок вранці Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Девід Швіммер, Кортні Кокс, Метью Перрі й Метт Леблан оголосили у своїх соціальних мережах, що вони беруть участь в All in Challenge. Шість зірок подарували одному щасливому фанату — і п’ятьом його друзям — можливість відвідати фільмування довгоочікуваного спеціального випуску шоу в Лос-Анджелесі, а також VIP-тур студіями Warner Bros.

Реклама

Щоб взяти участь у розіграші, претенденти мають зробити пожертвування All in Challenge, що збирає гроші для благодійних організацій Meals On Wheels, No Kid Hungry й Американського продовольчого фонду.

"Привіт хлопці й дівчата! Ми дуже раді взяти участь в All in Challenge, щоб допомогти людям харчуватися й бути здоровими в цей час, — написала Еністон в Instagram. — Ми сподіваємося, що це принесе комусь із вас трохи втіхи й чогось, на що можна з насолодою чекати".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.