До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 захопливих кримінальних серіалів для тих, кому сподобалася "Мейр із Істтауна"

На oll.tv показують "Мейр з Істтауна" захопливий детектив HBO з Кейт Вінслет у головній ролі. Для любителів кримінальних драм з сильними жіночими героїнями ми приготували добірку з п'яти чудових серіалів.

"Вершина озера"

Авторка сценарію і режисерка цього видатного серіалу оскароносна Джейн Кемпіон. У першому сезоні головну роль грає Елізабет Мосс. Після зникнення вагітної 12-річної дівчинки її героїня, втомлена від життя детектив, повертається до свого рідного містечка в сільській місцевості Нової Зеландії з власними скелетами в шафі щоб розслідувати злочин. "Вершина озера" захопливий серіал з феміністським підтекстом, що став справжнім одкровенням в 2013 році і витримав випробування часом за сім років.

Реклама
"Гострі предмети"

Якщо ви шукаєте серіал настільки ж похмурий, як і "Мейр із Істтауна", але з відтінком південної готики, то "Гострі предмети" ідеальний варіант. Емі Адамс блискуче виконала роль Камілли Прікер журналістки, яка повертається в своє рідне місто в Міссурі, щоб написати про недавнє вбивство — і водночас розібратися зі своїм минулим. Це сильний психологічний трилер з несподіваними сюжетними поворотами і яскравими ролями. Особливо вас здивує зловісна Патрісія Кларксон в ролі світської матері Емі Адамс.

"Відіграти назад"

Справжній хіт HBO минулого року. Автор цього серіалу досвідчений шоураннер Девід Е.Келлі, який в 1990-ті був за популярним юридичним серіалом "Закони Лос-Анджелеса", а в 2017 році придумав для HBO "Велику маленьку брехню" гламурне і драматичне шоу про скелети в шафах і сім'ях багатих і успішних людей. У "Відіграти назад" він повертається до улюбленої теми, а допомагає йому в цьому чудовий акторський дует Ніколь Кідман і Х'ю Гранта. Їхні герої ідеальна сім'я: психолог Грейс Фрейзер (Ніколь Кідман), її чоловік, лікар-онколог Джонатан Сакс (Х’ю Грант) і син Генрі. Станеться вбивство молодої дівчини, в цьому звинуватять героя Х'ю Гранта, і всі вісім серій ми будемо думати а він убивця?..

"Щаслива долина"

Можливо, серіал, який найбільше схожий за тональністю і розповіддю з "Мейр із Істтауна". "Щаслива долина" це ще одна британська кримінальна драма, дія якої відбувається в сільській місцевості цього разу в колишньому гірничодобувному районі Західного Йоркшира. У головній ролі зірка британського телебачення Сара Ланкашир: вона грає стурбованого, але наполегливого ​​поліцейського, що розслідує несподіване викрадення і вистежує чоловіка, який зґвалтував її доньку. Серіал зачіпає складні теми соціальної нерівності, залежності, самогубств та сексуального насильства, але торкається цих тем з чуйністю і проникливістю.

"Бродчьорч" ("Убивство на пляжі")

Дія британської кримінальної драми Broadchurch відбувається далеко від передмістя Філадельфії, як у "Мейр із Істтаун", але вони мають багато спільного. Серіал розповідає аналогічну історію про те, як одне-єдине вбивство може збурити згуртоване співтовариство і змусити майже будь-кого здаватися підозрюваним. У головній ролі Олівія Колман на піку своїх можливостей, а пару їй склав колишній Доктор Хто Девід Теннант. За виконання ролей детективів, які розслідують смерть 11-річного хлопчика в сільському Дорсеті, актори виграли премію BAFTA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.