До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 захопливих серіалів, які ви могли пропустити цього літа

Сучасне телебачення і стрімінги щодня дарують нам стільки вартісних серіалів, але подивитися хоча б частину з них — нереально. Допоможе в цьому невеликий гід vogue.ua, в якому ми зібрали тільки найкращі і перевірені прем'єри цього літа.

"Молоді монархи"

Якщо ви фанат традиційних серіалів про монархію — до прикладу, "Корони" — то "Молоді монархи" можуть вам і не сподобатися. Тут немає пишних костюмів і пієтету в зображенні королівської сім'ї, зате є дещо інше — творці серіалу намагаються показати, який це моральний тягар — бути монархом у сучасному світі. Його головний герой — вигаданий принц Швеції Вільгельм, 16-річний "колючий" хлопець, який поза своїм бажанням раптово стає спадковим принцом — а паралельно переживає своє перше "заборонене" кохання з хлопцем, який йому зовсім не пара, на думку оточуючих, проти якого — увесь світ. Окреме задоволення — дует юних і дуже талановитих швецьких акторів Едвіна Рюдінга й Омара Рудберга — вони грають Вільгельма і його коханого Саймона так зворушливо, що пробере навіть найсуворішого глядача.

Реклама
"Люпен"

Одне з найпопулярніших шоу Netflix, перший сезон якого подивилися майже 70 мільйонів людей, навряд чи потребує представлення, але якщо ви раптом пропустили — ми знаємо, як ви проведете вікенд. "Люпен" — історія про привабливого грабіжника Асана Діопа, образ якого натхненний популярним персонажем французької літератури Арсеном Люпеном. Успіх серіалу багато в чому пов'язаний з особистістю актора, якого обрали на головну роль: у Омара Сі дійсно багато спільного з його персонажем, а ще глядачі йому вірять. Омар Сі — найпопулярніший і улюблений актор у Франції: тричі Сі був визнаний улюбленою людиною Франції за допомогою відкритого голосування, а в 2012 році він став першим актором африканського походження, який отримав найважливішу французьку кінопремію — "Сезар" (за фільм, який ви напевно дивилися — "1 + 1" ("Недоторканні").

"Секс/життя"

Беззаперечний ґіт цього літа, серіал "Секс/життя" очолював топ-10 серіалів Netflix більш як півтора місяця. "Секс/життя" досліджує вічне питання — чи можливо підтримувати сексуальну пристрасть у тривалих сімейних стосунках, і якщо так, то якою ціною? Його головна героїня живе в щасливому шлюбі, має двох дітей і розмірене життя, але якоїсь миті молода жінка починає згадувати своїх колишніх коханців — і відкриває скриню Пандори. "Ти ніколи не зможеш знайти в одній людині почуття безпеки і відчуття ризику" — говорить один із героїв серіалу, піднімаючи дискусію, до якої вже підключилися професійні психологи, оцінивши потенціал цього серіалу.

"Білий лотос"

Смішна комедія про пригоду на гавайському курорті. Серед ідилічних тропічних пейзажів відпочиває група гостей, один ексцентричніший за іншого, але ідилія триватиме недовго, а на курорті почнуть відбуватися дивні речі. "Білий лотос" — дотепна соціальна сатира.

Дивитися на oll.tv

"Чому жінки вбивають"

Творець серіалу Марк Черрі знається на історіях про яскравих жінок, які зберігають скелети в шафі. Його головний ґіт — суперпопулярний на початку 2000-х серіал "Відчайдушні домогосподарки". Цього літа вийшов другий сезон його нового комедійного проєкту "Чому жінки вбивають" — як і "Відчайдушні домогосподарки", це теж про жінок, чиє красиве і благополучне життя має несподіваний зворотній бік. Дія серіалу відбувається в 1949-му і показує, на що готова жінка, якщо її не приймає суспільство, частиною якого вона прагне стати за будь-яку ціну. Серіал, який вартий того, щоб не спати кілька ночей.

Дивитися на oll.tv

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.