До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів Netflix, що з часом стали популярними

Ми звикли вважати, що всі проекти Netflix хіти. Проте, найпопулярнішими на стрімінговій платформі стали серіали, які навіть не були першими дітищами сервісу. Ми зібрали 5 серіалів, що стали популярними у світі, опинившись під крилом Netflix. Увага! Підбірка нетипова.

Кадр із серіалу "Дощ"
"Люцифер"

Проєкт "Люцифер" спочатку виходив на американському телебаченні. Після трьох сезонів серіал хотіли закрити, але Netflix викупив права на шоу в 2018 році і продовжив його на четвертий сезон. Зараз серіал складається з п'яти сезонів, а шостий сезон в розробці і має стати фінальним. Сюжет серіалу базується на мотивах серії коміксів "Люцифер" Ніла Геймана і Сема Кейта. Головний герой вирішує відпочити від управління Пеклом і переїжджає до Лос-Анджелеса, де живе весело та безтурботно, дізнається про потаємні бажання людей і знайомиться з місцевим детективом Хлої Деккер. Люцифер стає незалежним консультантом поліції і, допомагаючи розслідувати злочини, знаходить відповіді на болючі запитання. Серіал поєднав відразу кілька жанрів, які чудово корелюються і не втомлюють.

Реклама

"Енн з двома "нн""

Серіал за мотивами роману канадської письменниці Люсі Мод Монтгомері "Енн з Зелених Дахів" вийшов на каналі CBC в березні 2017 року, а через два місяця став доступним на Netflix. Історія про сироту Енн, яка потрапляє на виховання до самотніх брата і сестри, розтягнулася на три сезони. Фінальний сезон вийшов на Netflix у січні 2020 року.

"Кінець ***го світу"

Британський драматичний серіал про взаємини складних підлітків Джеймса й Аліси, які, познайомившись у школі, шукають і знаходять взаємопідтримку одне в одному. У дитинстві Джеймс став свідком суїциду власної матері, що спричинило серйозні психологічні проблеми, а Аліса мріє знайти свого рідного батька. Серіал особливий своєю естетикою та атмосферою замисленості, що не завжди приваблює глядача. Попри те, що фінал проєкту відбувся ще в 2019 році, зараз, мабуть, найбільш вдалий час для перегляду подібного шоу.

"Дощ"

Відзнятий у відносно новому жанрі постапокаліпсису, датський серіал "Дощ" знайомить нас з братом і сестрою, які після багаторічного життя в бункері вибираються на поверхню, щоб побачити, яким став світ після протистояння з вірусом. Фінальний третій сезон "Дощу" вийшов у серпні 2020 року, обіцяючи глядачеві більше животрепетних епізодів. Цей серіал не можна назвати легким, він пробирає до мурашок. Тому будьте обережні.

"Династія"

У 1980-х на телеканалі АВС виходила мильна опера "Династія" про багату родину, пов'язану з нафтовим бізнесом, їхні проблеми й радості. У 2017 році на каналі The CW вийшла оновлена ​​версія серіалу, і після двох сезонів Netflix підключився до роботи над серіалом, продовживши його ще на сезон. У січні стало відомо, що і четвертий сезон теж буде. Все-таки, історії сімей з бурхливим з'ясовуванням стосунків і таємними задумами завжди знаходять свого глядача.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.