До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових серіалів, які варто подивитися у травні

Серед найцікавіших телевізійних новинок травня – готична драма "Змій в Ессексі" з Томом Гіддлстоном, байопік про панк-гурт Sex Pistols та ще багато цікавого.

Том Гіддлстон у серіалі "Змій в Ессексі"
Кларк (Clark)

Неймовірні пригоди Кларка Улофссона, скандальні злочини якого породили термін "Стокгольмський синдром". Цей шведський серіал за мотивами життя й кар’єри сумнозвісного шведського гангстера Кларка Олоффсона та його автобіографії. Автори серіалу кажуть, що це буде дуже цікаво: "Це ультражорстока, дотепна, емоційна, реальна й сюрреалістична біографія, щоб помітити назву Стокгольмський синдром, але йдеться не лише про пограбування Норрмальмсторга. Це про все його життя і те, що зробило його таким, яким він є, правда і брехня його неймовірної кар’єри". В головній ролі – харизматичний актор Білл Скарсгаард.

Реклама

5 травня

"Зоряний шлях: Дивні нові світи"

Новий пригодницький серіал для всіх фанатів всесвіту "Зоряний шлях". Шоу є приквелом до серіалу 60-х років "Зоряний шлях: Оригінальний серіал" і розкаже про пригоди капітана Крістофера Пайка й екіпажу зорельота USS Ентерпрайз за 10 років до подій, показаних в оригінальному серіалі. В головній ролі актор Енсон Маунт.

5 травня

"Змій в Ессексі"/The Essex Serpent

Том Гіддлстон та Клер Дейнс грають головні ролі в історичному серіалі "Змій в Ессексі", події якого відбуваються у вікторіанській Англії. Кора Сіборн переїжджає після смерті чоловіка в селище Елдвінтер, та дізнається про поширений місцевий міф – нібито існування в річці Ессекського змія... Допитлива жінка, що захоплюється натуралістикою, знайомиться з місцевим пастором (Том Гіддлстон); веде з ним дискусії щодо існування Бога та зрештою закохується... Згодом у селі відбувається трагедія, у якій місцеві звинувачують прогресивну жінку... Чуттєвий готичний серіал про віру, раціональність і спокусу.

13 травня

"Кенді"

Події серіалу відбуваються в Техасі у 80-ті роки. В центрі історії, знятої за реальними подіями, – симпатична домогосподарка Кенді Монтгомері, яка живе щасливим життям із чоловіком та сином. Але раптом вона жорстоко вбиває сокирою свою подругу по церкві Бетті Гор – як виявляється, у Кенді був романом із чоловіком Гор... У ролі Кенді – прекрасно жорстока та майже невпізнавана Джессіка Біл.

9 травня

"Пістол/Pistol

Біографічна драма Hulu присвячена культовому панк-гурту Sex Pistols. Шестисерійна драма зосередиться на розповіді про гітариста Sex Pistols Стіва Джонса та розкаже про зростання популярності гурту. Серіал знятий на основі мемуарів музиканта "Самотній хлопчик: розповіді із Sex Pistols" 2018 року (до речі, самому Стіву Джонсу серіал не сподобався і він навіть збирався позиватися на авторів серіалу). Режисер проєкту – Денні Бойл, добре відомий за фільмами "На голці", "Пляж" та "Мільйонер з нетрів".

31 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.