До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших серіалів 2021 року

Серіали вже давно мають величезний вплив на наш стиль — і на модні тренди зокрема. В огляді vogue.ua — 5 стильних серіалів 2021 року, на релізи яких ми чекаємо з особливим нетерпінням і цікавістю.

"Це гріх"

За 40 років після епідемії СНІДу в Нью-Йорку в 1980-ті роки режисер Рассел Т. Девіс ("Доктор Хто") віддає шану тим, хто загинув через цю хворобу. Його новий проєкт "Це гріх" розповідає про юних квір-друзів, які живуть у Лондоні в 1980-ті. У головній ролі — музикант, фронтмен групи Years & Years Оллі Александер. Netflix описує серіал як оду любові й пошуку себе в Лондоні 80-х. Не можна заперечувати, що серіал — це "найсильніший емоційний удар", але також це "сміх і багато сексу", як сказав Рассел Т. Девіс в інтерв’ю британському Vogue. Що ж носитимуть герої? Найкраще і найгірше з моди 80-х, створене під сильним впливом "нових романтиків".

Реклама
"Пліткарка"

Оригінальний серіал "Пліткарка", який вийшов у 2007 році, зіграв колосальну роль у модному світі: він допоміг оживити індустрію розкішної моди в Америці після краху 2008 року завдяки сукням Oscar de la Renta, які носила Блер Волдорф, і сумкам Marc Jacobs Серени ван дер Вудсен. У 2021 році на нас чекає перезапуск "Пліткарки" — і завдяки тому, що автор костюмів оригінальної "Пліткарки" Ерік Даман працює над образами й тепер, є надія, що наступне покоління жителів Верхнього Іст-Сайду буде не менш стильним. Про сюжет поки відомо мало. Згідно із синопсисом, римейк зосередиться на житті й проблемах наступного покоління підлітків з Верхнього Іст-Сайду. Тільки цього разу всі інтриги й плітки навколо міленіалів точитимуться в Instagram. Серени ван дер Вудсен, яку грала Блейк Лайвлі, у новій "Пліткарці" не буде — за словами продюсерів, новий час диктує нових героїв.

"Винаходячи Анну"

Після тріумфального успіху серіалу "Бріджертони" легендарна продюсерка Шонда Раймс випускає новий проєкт на Netflix — це белетризована розповідь про життя Анни Делві, яка на початку 2020-х ошукала еліту Мангеттена на сотні тисяч доларів, удаючи із себе німецьку спадкоємицю й засновницю багатомільйонного художнього фонду, до якого збирала пожертви. Насправді вона виявилася шахрайкою Ганною Сорокіною, обдурила сотні людей, підступом спонукаючи інших сплачувати свої рахунки. Ганну засудили до 12 років в’язниці за шахрайство, а її історія вийшла в журналі New York Magazine — саме на основі статті "Як Анна Делві ошукала нью-йоркську тусівку" і знято серіал. У головній ролі — молода актриса Джулія Гарнер, зірка серіалу "Озарк". Десь на шляху з апартаментів на Манхеттені до в’язниці Делві встигла стати іконою моди — її образи ретельно аналізували в Instagram.

"Позолочений вік"

Після тривалих років очікування виходить перша по-справжньому велика драма письменника й сценариста Джуліана Феллоуза — з часів "Абатства Даунтон". У серіалі "Позолочений вік" він проміняє сільський Йоркшир на галасливий Мангеттен і Ньюпорт. Події відбуваються в 1880-ті: це час, коли нафтові й сталеливарні магнати спілкувалися з аристократами Старого Світу. Дебютантка Луїза Джейкобсон — 29-річна дочка Меріл Стріп — очолить ансамбль акторів і зіграє Меріан Брук, яка їде до Нью-Йорка, щоб залишитися зі своїми заможними тітками після смерті її батька, генерала-південця. У ролі Агнес ван Рейн і Ади Брук, її аристократичних опікунок, які категорично не схвалюють розквіту класу нуворишів, незрівнянні драматичні актриси Крістін Баранскі й Синтія Ніксон.

"Голстон"

Співпраця Раяна Мерфі з Netflix триває й після успішних та стильних серіалів "Голлівуд" і "Ретчед". Невдовзі режисер представить новий проєкт — серіал про злети й падіння легендарного дизайнера 70-х Роя Голстона. Найкраща новина в тому, що в ролі дизайнера — блискучий актор Еван Макгрегор, а Кріста Родрігес зіграє його найдорожчу подругу й музу Лайзу Мінеллі. Тим часом Рорі Калкін візьме на себе роль режисера Джоеля Шумахера, одного з постійних спільників Голстона. Чекаємо нетерпляче!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.