До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів жовтня 2021

Серед найяскравіших жовтневих прем’єр — серіали із зірковим складом: це чорна комедія з Кейт Бекінсейл, драма "Прибиральниця" з Маргарет Квеллі й "Ломка" з Майклом Кітоном.

КейтБекінсейл у серіалі "Засуджена"
"Засуджена"

Головна героїня серіалу "Засуджена" — колись зіркова журналістка Бет (її грає Кейт Бекінсейл). Прагнучи відродити колишню славу й повернути собі репутацію, дівчина береться висвітлювати гучну справу. Вона пов’язане з темношкірою засудженою Тоні, яку звинувачують у вбивстві чоловіка, — але Бет не вірить, що дівчина винна, і вирішує допомогти їй звільнитися. Далі нас чекають тисяча й одна сміховинна халепа, у яку потрапить героїня Бекінсейл. Автор серіалу — комік Ребека Аддельман.

Реклама

14 жовтня

"Прибиральниця. Історія матері-одиначки"

Яскрава дебютантка Маргарет Квеллі, про яку світ дізнався після фільму "Одного разу в Голлівуді" Квентіна Тарантіно, знялася в головній ролі в новому серіалі "Прибиральниця: Історія матері-одиначки". Вона грає молоду матір, яка працює прибиральницею, щоб забезпечувати свою маленьку дитину. Партнеркою Маргарет на зніманні стала її мати, актриса Енді Макдавелл, — на екрані вона також утілила образ матері героїні Квеллі. В основі серіалу — мемуари Стефані Ленд "Прибиральниця. Історія матері-одиначки, що вирвалася з бідності".

1 жовтня

"Ломка"

Hulu випускають серіал, що розповість усю правду про фармацевтичні компанії. В основі сюжету — книга Бетт Мейсі "Ломка: дилери, лікарі й фармацевтичні компанії, що узалежнили Америку". Серіал розповідає історії опіоїдної епідемії в США, що сталася в 1990-ті, з погляду лікарів, пацієнтів і фармацевтичних компаній. У головній ролі — Майкл Кітон, а першу серію зняв сам Баррі Левінсон, у доробку якого "Людина дощу", "Аналізуй те" і "Донні Браско".

13 жовтня

"Я знаю, що ви зробили минулого літа"
Культовий фільм 1997 року "Я знаю, що ви зробили минулого літа", який започаткував цілу серію молодіжних слешерів, дістав продовження у вигляді серіалу. Його випускає студія Amazon Prime Video, а в основі серіалу, як і старого фільму, — однойменний роман Лоїса Дункана 1973 року. Синопсис каже, що "групу підлітків переслідує вбивця — за рік після смертельного нещасного випадку на їхньому випускному вечорі". Серіал виходить за два тижні до Гелловіна — тож ми знаємо, що дивитимемося цього вечора. Пілотний випуск зняв Джеймс Ван — продюсер і режисер, який працював над "Пилою".
"Навколо світу за 80 днів"

"Навколо світу за 80 днів" Жуля Верна — мабуть, один з найвідоміших пригодницьких романів в історії, який і через понад 150 років після написання слугує джерелом натхнення для багатьох режисерів. У жовтні нас чекає прем’єра британського мінісеріалу за мотивами книги, головну роль у якому грає Девід Теннант. Саме він з’явиться в ролі Філеаса Фогга, який вирушить у навколосвітню подорож, щоб підтвердити: це можна зробити за 80 днів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.