До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 чудових фільмів з Крісом Праттом

У перші роки своєї кар’єри Кріс Пратт був відомий як ледачий і милий Енді Дваєр у серіалі "Парки й зони відпочинку". Сьогодні ж він — зірка категорії "А" і один з найпопулярніших і високооплачуваних голлівудських акторів. Такого статусу він набув за допомогою дотепності, чарівності й вдалих проєктів, серед яких продовження культового "Парку юрського періоду", бейсбольна драма з Бредом Піттом і кілька космічних блокбастерів. У цьому матеріалі Vogue.ua згадує одні з найкращих робіт актора.

"Людина, яка змінила все", 2011

Крис Пратт в фильме Кріс Пратт у фільмі "Людина, яка змінила все", 2011

Одними з ключових чинників, які впливають на справжність гри Пратта, є щирість і здатна топити лід чарівність, що їх критики завжди гідно оцінювали. "Людина, яка змінила все" — прекрасна спортивна драма 2011 року, у якій у Пратта була невелика, але вирішальна роль у його кар’єрі. Зігравши бейсболіста Скотта Геттеберга, Пратт продемонстрував свій акторський потенціал, повністю зобразивши широкий емоційний діапазон свого героя.

Реклама

"Трішки одружені", 2012

Элисон Бри и Крис Пратт в фильме Елісон Брі й Кріс Пратт у фільмі "Трішки одружені", 2012

Через кілька років після того, як популярність Кріса Пратта виросла, зокрема як комедійного актора завдяки серіалу "Парки й зони відпочинку", він отримав одну зі своїх найбільших і видатних ролей у кіно (на той момент принаймні) в "Трішки одружені". Пратт зіграв Алекса Ейлгавера, найкращого друга головного героя, і попри те, що в нього в стрічці не так багато сцен, актор задає настрій у кожній з них і повністю привертає до себе увагу глядача.

"Вартові Галактики", 2014

Зои Салдана и Крис Пратт в фильме Зої Салдана і Кріс Пратт у фільмі "Вартові Галактики", 2014

Ця супергеройська історія Marvel розповідає про те, як напівлюдина й космічний контрабандист, нахабний єнот, мстивий воїн і прибулець, що шукає спокутування, створюють спілку "Вартових Галактики". За сюжетом, Пітер Квілл (Кріс Пратт) об’єднується з групою позаземних невдах, які рятуються втечею з в’язниці після крадіжки таємничого артефакту. Фільм став критично й комерційно успішним, заробивши понад 770 мільйонів доларів і отримавши високу оцінку за сценарій, режисуру, акторську гру, гумор і візуальні ефекти. До всього іншого, саме завдяки участі в цьому проєкті Пратт здобув усесвітню популярність.

"Світ юрського періоду", 2015

Крис Пратт в фильме Кріс Пратт у фільмі "Світ юрського періоду", 2015

Продовження культового блокбастеру Стівена Спілберга стало ще одним неймовірно успішним проєктом для Кріса Пратта, який виконав у фільмі головну роль Овена Грейді, що працює в тематичному парку. Стрічка стала четвертим найкасовішим фільмом за всю історію кіно. Непоганий проєкт для хлопця, який колись жив у фургоні на Гаваях.

"Чудова сімка", 2016

Крис Пратт в фильме Кріс Пратт у фільмі "Чудова сімка", 2016

Після величезного успіху "Вартових галактики" Кріс Пратт опинився з-поміж зірок категорії "А" й зіграв у таких проєктах, як "Світ юрського періоду", "Пасажири" з Дженніфер Лоуренс і забезпечив собі роботу в "Кінематографічному всесвіті Marvel". Серед гучних ролей була й робота для фільму "Чудова сімка", заснованого на однойменній стрічці 1960 року, у якій Пратт зіграв разом з Дензелом Вашингтоном, Ітаном Гоуком і багатьма іншими із зіркового ансамблю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.