До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових серіалів, від яких складно відірватися

Найкращі серіали – це ті, які хочеться проковтнути, подивитися за одну ніч, не відриваючись від захопливого сюжету ні на хвилину. Ми вибрали п’ ять нових телевізійних драм, які щонайменше на кілька годин поспіль перенесуть вас в інший світ.

Ніколь Кідман у серіалі "Пронизливо голосно"
"Змій в Ессексі"/The Essex Serpent
Ніколь Кідман у серіалі "Пронизливо голосно"

Том Гіддлстон та Клер Дейнс грають головні ролі в історичному серіалі "Змій в Ессексі", події якого відбуваються у вікторіанській Англії. Кора Сіборн переїжджає після смерті чоловіка в селище Елдвінтер, та дізнається про поширений місцевий міф – нібито існування в річці Ессекського змія... Допитлива жінка, що захоплюється натуралістикою, знайомиться з місцевим пастором (Том Гіддлстон); дискутує щодо існування Бога та зрештою закохується... Згодом у селі відбувається трагедія, у якій місцеві звинувачують прогресивну жінку... Чуттєвий, містичний серіал з прекрасною акторською роботою Тома Гіддлстона та Клер Дейнс.

Реклама
"Сходи" (The Staircase)

Майкла Петерсона (Колін Ферт), автора кримінальних романів, звинувачують у тому, що він забив свою дружину Кетлін до смерті... Адже річ у тому, що Кейтлін знаходять мертвою внизу сходів в їхньому гарному будинку... Розпочинається непросте судове розслідування, тим часом історією цікавиться французька команда документалістів. Вони починають знімати фільм про життя Майкла, афішуючи його інтимні подробиці. "Сходи" – мінісеріал, що його створив Антоніо Кампос на основі однойменного документального серіалу 2004 року. У 2003 році реального Майкла Петерсона засудили за вбивство своєї другої дружини Кетлін Петерсон.

"Пронизливо голосно" (Roar)

Новий серіал Apple TV – проникливий, гострий, а іноді й веселий портрет того, що означає бути жінкою сьогодні. Серіал "Пронизливо гучно" знято на основі бестселера американської письменниці Сесілії Агерн: це 8 окремих історій про вісім дуже різних жінок, які проживають специфічний досвід. Наприклад, одна жінка (Ніколь Кідман) їсть старі фотографії. Інша – періодично знаходить на своєму тілі дивні рани. Третя героїня вирішує повернути "до крамниці" свого чоловіка, який перестав їй подобатися. Четверта стикається з тим, що чоловік будує гарну полицю на стіні, і на її запитання "це для твоїх гольф-ключок?" отримує відповідь: ні, це для тебе, люба... Дуже незвичний серіал, що примусить вас і плакати, і сміятися водночас...

"Анатомія скандалу" (Anatomy of a Scandal)

Одного дня гламурна, гарна та вишукана Софі (чудова роль Сієнни Міллер) дізнається, що її чоловік Джеймс (Рупер Френд) – член британського уряду – зрадив її. Згодом випливає ще один факт: він не просто зраджував, а зґвалтував жінку – свою колегу. Софі не вірить цьому, але поступово жінка дізнається такі факти з біографії свого коханого, які їй зовсім не подобаються. Втім чоловік каже, що не винен, і Софі до кінця сповнена рішучості захистити родину... Тим часом адвокатка Кейт Вудкрофт, яка захищає потерпілу, впевнена в провині Вайтгауса й одержима бажанням покарати його за інкриміновані злочини. Серіал "Анатомія скандалу" — це екранізація однойменного захопливого роману Сари Воган, і ви наряд чи зможете від нього відірватися, поки не дізнаєтеся, все ж таки винен Джеймс чи ні...

"Ірма Веп" (Irma Vep)

Міра (Алісія Вікандер) — американська кінозірка, розчарована власною кар’єрою та нещодавнім розривом. Вона приїжджає до Франції, щоб зіграти роль Ірми Веп у римейку французької класики німого кіно "Вампіри". Граючи в містичному кримінальному трилері, Міра бореться із собою, оскільки відмінності між нею та персонажем починають розмиватися... Цей серіал французького режисера Олів’є Ассаяса – римейк його ж фільму 1996 року. Оригінальний сюжет, цікаві подробиці про непросту акторську долю та іронічна гра Алісії Вікандер – щонайменше три причини переглянути це шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.