До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 недооцінених романтичних комедій, які варто передивитися

Якщо ви не можете витримати чергового освідчення в коханні Г’ю Ґранта або просто вже кілька разів передивилися "Відпочинок за обміном", "Реальна любов" та "Коли Гаррі зустрів Саллі" — настав час глибше зануритися в каталог романтичних комедій.

"Це безглузде кохання", 2011

Ромкоми — це втеча в щасливий, глянцевий світ, у якому, як ми знаємо, доля усміхається всім. Романтика, вир емоцій та велика доза ескапізму — чинники, що об’єднують усі наведені нижче фільми. Ми занурюємось у фантазії про ідилічний дім біля озера після перегляду фільму з Емілі Блант і Марком Дюплассом "Сестра моєї сестри", або уявляємо прогулянки під похмурим лондонським небом, як герої фільму "Як божевільний". Ще один важливий чинник романтичних комедій — зірковий акторський склад: від Саймона Пегга та Тендіве Ньютон у фільмі "Біжи, товстуне, біжи" до Дрю Беррімор і Г’ю Ґранта у фільмі "Від музики до кохання один крок".

Реклама
"Відпочинок за обміном", 2006

Нижче Vogue зібрав 30 романтичних комедій, на які ви колись не звернули уваги, недооцінили або просто забули згодом.

<b>30 недооцінених романтичних комедій</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.