До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 сексуальні ролі Софії Бутелли

Від мумії до кілера на протезах – в будь-якому образі Софія Бутелла має гарячий вигляд і безсумнівно підігріває події у фільмі тільки однією своєю присутністю. 3 квітня танцівниці і акторці виповнюється 37 років, а Vogue UA згадує її найбільш сексапільні ролі.

Софія Бутелла в фільмі "Екстаз"
"Kingsman: Таємня служба"

"Kingsman: Таємна служба" – це сучасна історія про Джеймса Бонда і суперагентів, які рятують світ і винищують злочинців. У цьому фільмі Меттью Вона Софія Бутелла зіграла з Тероном Еджертоном, Коліном Фертом і Семюелем. Л. Джексоном. Останній виконав роль лиходія Річмонда Валентайна, якому безсумнівно пощастило з правою рукою – Газель. Мало того, що ефектна брюнетка розумна і сексуальна, так вона ще й спритно орудує лезами в протезах ніг.

Реклама
"Атомна блондинка"

Цей американський екшен-трилер оснований на графічному романі "Найхолодніше місто". Сюжет зосереджений на шпигунці Лоррейн Бротон, яка займається пошуком подвійних агентів. У фільмі знялися Шарліз Терон, Джеймс Макевой, Тіль Швайґер, Софія Бутелла і Тобі Джонс.

У той час як основна увага в романі завжди приділена Лоррейн Бротон, у фільмі деякі другорядні персонажі привернули її набагато більше, ніж було заплановано. У тому числі Дельфіна Лассаль, яку зіграла Софія Бутелла. Спочатку персонаж Бутелли був чоловіком, поки сценаристи і студія не вирішили внести якесь різноманіття в сюжет. Відносини між Бротон і Лассаль також привели до успіху маркетингової кампанії фільму. Апогеєм трейлера до стрічки стали саме сексуальні сцени між персонажами. Акторський склад, екшен, трюки, сексуальні сцени – весь цей букет не міг не набути популярності серед глядачів.

"Екстаз"

Стрічка Гаспара Ное "Екстаз" – це хроніка бед-тріп, наповнена сексом, наркотиками і нескінченним рейвом. Знову французький режисер, який часто шукає акторів для своїх фільмів у паризьких нічних клубах, зняв кіно про юних і красивих. За сюжетом 20 молодих танцюристів збираються для репетиції в приміщенні колишньої школи, де вони живуть і танцюють кілька днів. На вечірці хтось потайки додає в чан з сангрією ЛСД, після чого в будинку починає відбуватися справжній хаос. Одну з головних ролей у фільмі виконала Софія Бутелла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.