До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 документальні фільми про принцесу Діану на Netflix

Попри те, що з моменту загибелі Діани Спенсер пройшло вже понад 20 років, вона як і раніше зачаровує й надихає людей у всьому світі. Щоб більше дізнатися про трагічне життя принцеси Уельської, яка завжди була в центрі уваги преси, подивіться ці три документальні фільми, доступні на Netflix.

"Діана: Історія її словами" (Diana: In Her Own Words)

Хто краще розповість про принцесу Діану, ніж сама Діана Спенсер? Через двадцять років після її трагічної смерті, National Geographic оприлюднив серію інтерв’ю зі всесвітньою іконою, які записав 1991 року для її біографії журналіст Ендрю Мортон і які раніше не були в ефірі. Від її бурхливого шлюбу до всесвітньої популярності й агресивних папараці, цей документальний фільм використовує архівні зображення й голос леді Ді, щоб розкрити деякі найглибші секрети, які оточували життя принцеси.

Реклама
"Історія Діани" (The Story of Diana)

Хоча трагічна доля Діани Спенсер добре відома, документальний фільм з двох частин "Історія Діани" переважно присвячений найболючішим моментам у житті принцеси. Її брат, журналісти, фотографи, біографи й інсайдери королівської сім’ї — ті, хто знав її найкраще, описують свою леді Діану, розкриваючи історію жінки, яка завжди була в центрі уваги, і водночас абсолютно самотня.

The Royal House of Windsor

Цей документальний серіал британського телеканалу Channel 4 розповідає про бурхливу 100-річну історію королівської сім’ї Віндзорів. The Royal House of Windsor оповідає про історію правління Єлизавети II, присвятивши два епізоди періоду Леді Діани. Тут вона не головний герой, а ключова частина гри за владу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.