До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

14 речей, які залишаються в гардеробі Керрі Бредшоу впродовж років

Мода — циклічна. Це вкотре підтверджує шоу "І просто так...", в якому знову з’являються предмети гардероба з оригінального серіалу "Секс і місто". Дизайнери костюмів демонструють, як вправно поєднувати моду минулого й сьогодення, як стилізувати вінтажні речі, щоб вони набували нового життя, але не втрачали власної історії. Від одіозних аксесуарів до легендарних туфель — у цьому матеріалі розповідаємо про речі, які залишаються в гардеробі Керрі Бредшоу впродовж років.

Весільна сукня Vivienne Westwood

Що могло стати причиною того, що сукня, яку Керрі вдягла під час свого невдалого весілля в першому фільмі "Секс і місто", з’явилася в другому сезоні "І просто так..."? Хай там які підстави, повернення культової сукні неодмінно інтригує та бентежить прихильників шоу.

Реклама
Босоніжки Dior Extreme Gladiator

Босоніжки Dior Extreme Gladiator неодноразово з’являлися в першому фільмі "Секс і місто" — у Керрі навіть була пара, в якій вона красувалася на своєму першому весіллі з Бігом. Стилісти шоу "І просто так…" взули культове взуття на Сару Джесіку Паркер знову, і створили незабутній образ, який наводить на спогади про старі добрі часи.

Клатч у формі птаха

Найодіозніша річ на знімальному майданчику другого сезону "І просто так..." — сумка у формі голуба J.W. Anderson. Насправді ж не дивно, що ця річ потрапила до гардероба сучасної Керрі — зрештою, ця жінка славиться любов’ю до дивних сумок. Якщо говорити точніше, ми не можемо не думати про цей аксесуар, як про оду блискучому клатчу Judith Leiber, який Керрі носила в оригінальному серіалі "Секс і місто".

Сукня Versace

Ця пишна, зелено-морська сукня Versace, яку Керрі вдягла у фіналі серіалу "Секс і місто" під час подорожі до Парижа, давно стала настільки знаковою, наскільки це взагалі можливо. Не дивно, що костюмери шоу "І просто так..." вирішили доречним повернути цю сукню на екрани ще раз.

Пояс із шипами

Частково панковий, частково релікт одержимості кінця 2000-х поясами на талії, цей аксесуар Streets Ahead вперше з’явився на Керрі, коли вона допомагала Міранді купувати костюм на Гелловін. У перезапуску серіалу Керрі надіває його на денну прогулянку поверх сукні-сорочки Carolina Herrera кольору фуксії.

Синій корсаж

У третьому сезоні серіалу "Секс і місто" героїні чимало разів віддавали перевагу гігантським квітам, зокрема, у вигляді корсажа. У шоу "І просто так..." Керрі носить синю квітку на вилозі білого блейзера в поєднанні з широкими штанами Tibi та синіми лодочками Manolo Blahnik.

Поясна сумка Gucci

Коли ви справді любите якусь річ, ви знаходите безліч способів стилізувати її — і повторне використання цієї поясної сумки Gucci підтверджує сказане. В оригінальному серіалі Керрі носила сумку навколо стегон у поєднанні зі смугастою спідницею Prada та коротким топом. В епізоді перезапуску шоу "І просто так..." Бредшоу носить цю сумку на плечах у комбінації з двома елегантними топами та ниткою перлів.

Сумка-багет Fendi

У третьому сезоні серіалу "Секс і місто" у Керрі вкрали туфлі Manolo Blahnik і Fendi. Вона була настільки приголомшена, що навіть сказала своєму озброєному грабіжнику, мовляв, несе "багет", а не сумку. Однак упродовж останніх двох десятиліть Керрі подбала про те, щоб культовий аксесуар Fendi, розшитий фіолетовими лелітками, знову опинився в її гардеробі та продовженні шоу "І просто так...". Зі свого боку модний Дім Fendi також перевипустив легендарний виріб, який уперше з’явився в осінньо-зимовій колекції бренду 1999 року.

Туфлі Manolo Blahnik

Прихильників серіалу "Секс і місто" охопило тепле відчуття ностальгії, коли Керрі відкрила свою шафу в "І просто так...". Глядачі побачили легендарні туфлі Manolo Blahnik Hangisi, які Керрі ласкаво називає "коханцями". Сині атласні туфлі — і сам бренд — абсолютний синонім стилю Керрі Бредшоу.

Сукня-футляр

Знаменита сукня "Керрі" з’являється в продовженні серіалу "І просто так..." у небесно-блакитному варіанті від бренду Norma Kamali. З гофрованими деталями, трохи подовженим подолом і вирізом на одне плече ця сукня — ідеальна сучасна інтерпретація культового предмета гардероба Бредшоу.

Спідниця з фатину

Чи то рожеве міні, яке Керрі носить у першій серії оригінального серіалу, чи то ансамбль кольору морської піни, який вона вдягла під час прогулянки з Бігом, фатин у всій своїй помпезності – квінтесенція стилю Керрі Бредшоу. У перезапуску серіалу Керрі вдягла спідницю з фатину в комбінації з об’ємним трикотажним джемпером у веселкову смужку.

Капелюх з пір’ям

Справжні прихильники серіалу "Секс і місто" знають про любов Керрі до еклектичних головних уборів. Тож коли Бредшоу наділа капелюх з пір’ям у першій сцені "І просто так...", це наче була ода всім яскравим кепкам, картатим беретам та відверто одіозним капелюхам, які вона носила раніше.

Намисто у формі серця

Керрі завжди була безнадійно романтичною. Не дивно, що з роками вона не втратила прихильності до намиста у формі серця. Яскравий червоний кулон, який вона носила в серіалі "Секс і місто", Керрі замінила смарагдово-зеленим аксесуаром Vetements. Бредшоу наділа кулон разом з парою блискучих рукавичок Gucci.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.