До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

16 найкращих старих фотографій з Венеційського кінофестивалю

Вже 28 серпня розпочнеться Венеційський кінофестиваль, який проходить в одному з найгарніших міст світу. Найкращі кадри з Софі Лорен, Елізабет Тейлор і Ромі Шнайдер у Венеції – у добірці Vogue.ua.

"Венеційський кінофестиваль був схожий на здачу випускного іспиту", – полюбляв казати культовий режисер Федеріко Фелліні. Поряд з Каннським і Берлінським кінофестивалями, Венеційський входить у велику трійку кінофестивалів: він володіє всіма зірковими перевагами першого, а також любов'ю до авторського кіно, що характерна для Берлінале. Але є у нього і своя чарівність: любов до італійського артгаусу, який показують в одному з найкрасивіших міст світу. Протягом останніх 70 років у Венеції траплялися знакові кіномоменти: бенефіс Марлона Брандо у фільмі "В порту" (1954), за який він отримав головний приз, і посмертний випуск фільму "З широко заплющеними очима" (1999) Стенлі Кубрика.

Реклама

<b>венеция лучшие кадры</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.