До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 романтичних комедій, щоб подивитися на канікулах

Що може бути краще зимових свят, пронизаних атмосферою чар, затишку і тепла. Це найкращий час, щоб загорнутись у м'яке покривало, взяти чашку гарячого какао і подивитися легкі і веселі фільми. Vogue.ua зібрав 10 романтичних комедій для приємного проведення часу на канікулах.

Кадр з фільму "Покоївка з Мангеттену"
З 13 в 30

"З 13 в 30" – американська комедія в головній ролі з Дженніфер Гарнер. Одного разу її героїня прокидається 13-річною дівчинкою в тілі 30-річної жінки. За 17 років вона побудувала успішну кар'єру в глянцевому журналі, обзавелася модною квартирою на Мангеттені і коханцем-спортсменом. З цього моменту починається найцікавіше – головній героїні варто розібратися, як це сталося, і що тепер робити. Забавні діалоги, комічні моменти, саундтреки 80-х років і безглузді образи – забезпечать гарний настрій після перегляду фільму.

Реклама
Кадр з фільму "З 13 в 30"
Щоденник Бріджит Джонс

Головна героїня романтичної комедії "Щоденник Бріджит Джонс" – мила пампулька Бріджит в занадто короткій спідниці і прозорій блузці безуспішно намагається побудувати своє особисте життя. Роль головної героїні виконала Рене Зельвегер, а сам фільм – це екранізація бестселера британки Гелен Філдінг. Амплуа чарівної невдахи Бріджит Джонс переслідує головну героїню і вона всіляко з цим бореться, намагається почати нове життя. Бріджит заводить особистий щоденник, в якому починає фіксувати всі свої рішення і вчинки.

Кадр з фільму "Щоденник Бріджит Джонс"
Як позбутися хлопця за 10 днів

Чарівна журналістка Енді Андерсон отримує завдання написати матеріал на тему головних помилок дівчат, які вони здійснюють в побудові відносин з чоловіками. У шикарної блондинки Енді в шовковій жовтій сукні від Карен Патч є всього 10 днів, щоб закрутити голову хлопцю, а потім зробити все можливе, щоб він її кинув.

Кадр з фільму "Як позбутися хлопця за 10 днів"
Серцеїдки

Аферистки Макс і Пейдж Коннерс професійно зваблюють багатих чоловіків, а потім заробляють на розлученнях з ними. Без підозр чоловіки потрапляють в полон спокусниць і, в підсумку, залишаються ні з чим. Так, на зміну весіллям з'являються досить швидкі розлучення, які забезпечують шахрайкам цілий статок. Цього разу Макс і Пейдж вибирають собі нову жертву – старого мільйонера, якому намагаються заморочити голову, але в один момент все йде не за планом.

Кадр з фільму "Серцеїдки"
Остання відпустка

"Остання відпустка" фільм-римейк однойменної кінострічки 50-го року, головну роль в якій виконала Квін Латіфа. Сором'язлива продавщиця кухонного посуду Джорджіа Берд з Нового Орлеана мріє змінити своє життя: відкрити ресторан, побувати на модному курорті, але це лише мрії, яким, здається, ніколи не здійснитися. Все кардинально змінюється, коли Джорджіа дізнається, що вона невиліковно хвора і їй залишилося всього три тижні. Головна героїня звільняється з роботи і вирушає в подорож на всі накопичені гроші. Джорджіа орендує вертоліт і летить на знаменитий європейський курорт, поселяється в дорогому готелі, їсть все, що душі завгодно, вчиться кататися на лижах і заводить дружбу з відомим кухарем Дідьє.

Кадр з фільму "Остання відпустка"
Покоївка з Мангеттену

Історія Маріси Вентурі розповідає про матір-одиначку, що працює покоївкою в дорогому готелі Мангеттена. Одного разу Маріса за дорученням заможної жительки готелю Керолайн Лейн вирушає до неї в номер, щоб відправити деякий одяг назад в бутік. Головна героїня не втримується та вирішує приміряти речі. У цей момент у двері стукає Крістофер Маршалл – молодий забезпечений чоловік, кандидат в сенатори США, який застає Марісу у вбранні Dolce & Gabbana, з гладким пучком на голові, прикрашеним золотим обручем. Спадкоємець багатої династії з першого погляду закохується в Марісу, і з цього моменту починається їх непростий роман.

Кадр з фільму "Покоївка з Мангеттену"
Підстава

У центрі сюжету картини – двоє асистентів Гарпер і Чарлі, які підлаштовують події так, щоб їх нестерпні боси закохалися в один одного. Спочатку все йде за планом, але потім Гарпер і Чарлі доводиться розплачуватися за спланований роман їх начальників.

Кадр з фільму "Підстава"
До зустрічі з тобою

"До зустрічі з тобою" – картина, основана на романі-бестселері англійської письменниці Джоджо Мойєс, що оповідає про справжнє кохання молодої і симпатичної дівчини Луїзи Кларк, яка влаштувалася працювати доглядальницею паралізованого і багатого чоловіка Вілла Трейнора. Запасаємося попкорном і дивимося романтичну мелодраму 2016 року.

Кадр з фільму "До зустрічі з тобою"
Відпочинок за обміном

Головні героїні Аманда Вудс (Камерон Діас), яка живе в сонячному Лос-Анджелесі в шикарному особняку, і Айріс Сімпкін (Кейт Вінслет), яка мешкає в засніженій провінції Англії в маленькому будиночку, одночасно стикаються з труднощами в особистому житті. Дівчата списуються і вирішують обмінятися власним житлом на час новорічних канікул для зміни обстановки і ковтка свіжого повітря. За підсумком, обидві знаходять чоловіків своєї мрії і зустрічають Різдво щасливо.

Кадр з фільму "Відпочинок за обміном"
Кралечка

І, нарешті, десятий фільм, що закриває нашу добірку – "Кралечка", знову ж таки в головній ролі з ефектною блондинкою Камерон Діас. Її героїня звикла до безтурботного способу життя, проводити дні і ночі на вечірках з подругами. Веселі танці, безглузді вбрання і забавні пригоди трьох подруг – допоможуть додати яскравих барв зимовим вечорам вдома біля каміна.

Кадр з фільму "Кралечка"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.