До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 головних серіалів осені

"Ранкове шоу" з Дженніфер Еністон і Різ Візерспун, третій сезон "Корони" і "Новий Папа" з Джудом Лоу і Джоном Малковичем – осінній сезон прем'єр буде таким насиченим, що холодними вечорами часу сумувати не залишиться.

"Сендітон"

Костюми, розкішні декорації і знамениті актори – в новій екранізації роману Джейн Остін є все, щоб він став бестселером. Тим більше, автором серіалу виступив лауреат премії "Еммі" і володар BAFTA, Ендрю Девіс ("Війна і мир", "Знедолені", "Гордість і упередження"). Це перша телевізійна адаптація останнього і незакінченого роману Остін, який їй довелося залишити через поганий стан здоров'я за кілька місяців до своєї смерті 1817 року. Хоча Джейн Остін написала лише 11 глав роману, сценарій розширили до восьми годин екранізації. Він розповість про Шарлотту, одну з найенергійніших героїнь Остін. За сюжетом вона залишає сільський маєток свого батька в Суссексі і подається в вигадане прибережне місто Сендітон, населене ексцентричними персонажами. Роль Шарлотти виконує Роуз Вільямс.

Реклама
Unbelievable

2016 року журналісти Т. Крістіан Міллер і Кен Армстронг отримали Пулітцерівську премію за статтю "Неймовірна історія зґвалтувань", присвячену розслідуванню про серійного маніяка. 2008-го 18-річна школярка Мері заявила, що її зґвалтували, коли вона була одна вдома, потім у Колорадо трапився ще ряд таких же подій, що змусило поліцію гадати, що злочин скоїв серійний маніяк. Матеріал журналістів – в основі мініпроєкту Netflix. Шоуранерка Unbelievable – Сюзанна Грант, яка зняла видатний фільм "Ерін Брокович". Але вона не єдина яскрава жінка, залучена до проєкту. Режисерка перших трьох серій – Ліза Холоденко, яка зняла чудові стрічки "Дітки в порядку" і серіал "Олівія Кіттерідж".

Доступний з 13 вересня.

"Політик"

27 вересня на Netflix покажуть новий серіал "Політик" (The Politician) Раяна Мерфі – соціальну сатиру про те, як стають президентами в ХХІ столітті. Головний герой – Пейтон Говард, студент з Санта-Барбари, який з дитинства знає, що стане президентом США. Але для цього йому доведеться потрапити в найпідступніше політичне середовище, яке тільки можна уявити: середню школу Святого Себастьяна, де вчаться багаті і амбітні підлітки. Пейтона Говарда грає актор і музикант Бен Платт, його матір – Гвінет Пелтроу, а зарозумілу однокласницю – зірка фільму "Богемна расподія", Люсі Бойнтон. Також у проєкті з'явиться Джессіка Ленг. Кожен сезон буде зосереджений на політичній гонці, яку Пейтон проводить у своїй школі в постійному прагненні дістатися Білого дому.

Доступний з 27 вересня.

"Хранителі"

"Хранителі" – серія культових коміксів Алана Мура 1986-87 років. Дія коміксу відбувається в 80-ті. Уже тоді комікс був гостросоціальним, критикував суспільство того часу: наслідки війни у В'єтнамі, ризики ядерної війни. У довгоочікуваному серіалі Деймона Лінделоора ("Загублені") буде 9 епізодів, дія яких відбуватиметься в альтернативних 1980-х, де супергероям не раді. Режисер зізнається, що це буде не прямою адаптацією коміксів, а радше "реміксом", з'являться нові герої. Те, що "Хранителі" – один з найочікуваніших проєктів року, доводить ажіотаж навколо трейлера: за дві доби його переглянули 2 мільйони людей.

Batwoman

Ще один супергеройський серіал – "Бетвумен", оснований на історії про Бетмена, але сконцентрований на долі його двоюрідної сестри Бетвумен. Роль Кейн, колишнього солдата з Гоема, яка раптово дізнається про свої супергеройські здібності, грає австралійська акторка і модель Рубі Роуз, зірка бойовиків "Три ікси" і "Оселя зла". На першому офіційному постері фільму Бетвумен носить руду перуку і має небезпечний вигляд. І ефектний.

Доступний з 6 жовтня.

"Сучасна любов"

Енн Гетевей, Софія Бутелла, Тіна Фей і Ендрю Скотт грають у новому серіалі Amazon "Сучасна любов". За атмосферою життєрадісний і легковажний тизер нагадує стрічки Вуді Аллена "Північ у Парижі" і "Ти зустрінеш таємничого незнайомця": герої закохуються, гуляють під дощем, танцюють і пристрасно сваряться, а дія відбувається в одному з найромантичніших міст світу, Нью-Йорку. Серіал складатиметься з восьми епізодів. Сценарій ґрунтується на реальних історіях, опублікованих у колонках і подкастах New York Times. Головна тема цих історій – кохання і людські взаємини.

Доступний з 18 жовтня.

"Новий Папа"

"Новий Папа" є сиквелом драми "Молодий Папа" Паоло Соррентіно, яка розповідає про вигаданого і харизматичного папу Пія XIII, Ленні Белардо. У головних ролях цього разу – Джуд Лоу і Джон Малкович, а перші кадри зі зйомок з оголеним Джудом Лоу здійняли шум у соціальних мережах. Також у серіалі знялася Шерон Стоун. HBO обіцяють показати "Нового Папу" вже в листопаді цього року.

"Корона"

Третій сезон розкішної королівської драми чекає нас вже в листопаді: з абсолютно іншими акторами, зокрема володаркою премії "Оскар" (і національним надбанням Британії) Олівією Колман у ролі Її Королівської Величності, королеви Єлизавети II у період, коли та намагається деколонізувати Африку і Карибський басейн. Тим часом, Гелена Бонем Картер з'явиться в ролі стильної принцеси Маргарет, чий скандальний (і дуже гучний) шлюб з фотографом Vogue, лордом Сноудоном (Бен Деніелс), буде центральним у цій дії.

Доступний з 17 листопада.

"Ранкове шоу"

Дженніфер Еністон, Різ Візерспун і Стів Карелл – розкішний кастинг чекає нас у новому серіалі Apple, The Morning Show, що розповість про "світ ранкових новин і життя людей, які допомагають Америці прокидатися вранці". Еністон виконує роль улюблениці публіки та ведучої новин, Карелл – її звільненого через "серйозні звинувачення" колегу, Різ Візерспун – репортерку, популярність якої починає загрожувати рейтингам героїні Еністон. Apple замовили два сезони шоу з 10 епізодами в кожному, які транслюватимуть виключно на Apple TV Plus.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.