До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 архівних фотографій Біллі Боба Торнтона та Анджеліни Джолі

4 серпня день народження святкує Біллі Боб Торнтон – актор і режисер, якого багато хто знає як головне кохання юної Анджеліни Джолі. Разом вони були з 2000-го до 2003-го року. Сьогодні, коли естетика нульових знову популярна, фотографії цієї яскравої парочки розлітаються мережею. Хтось звертає увагу на стиль Анджеліни, яка замість строгих мінімалістичних образів тоді любила денім, шкіру та рок-н-рол, а хтось наголошує на її емоційності. На початку 2000-х, під час стосунків з Біллі Бобом Торнтоном, на червоних доріжках вона охоче позувала фотографам, цілувалася з актором на камеру й не приховувала почуттів.

Анджеліна Джолі та Біллі Боб Торнтон

Свого часу про цю пару ходило чимало чуток. ЗМІ тоді писали, що Джолі й Торнтон обмінялися своєю кров’ю, що зберігається в спеціальних судинах-прикрасах, а також зробили тату з іменами одне одного. Син Торнтона, якому тоді було шість років, розповідав, що вона була його найкращою мачухою (актор був одружений п’ять разів. – Прим. ред.) – веселою й доброю. Сам Біллі Боб у недавньому інтерв’ю розповів, що їхні стосунки були "не такими вже й божевільними, як про них писали журналісти".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.