До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ярмарок PHOTO KYIV 2020 пройде онлайн

2 грудня в Києві відкривається ярмарок PHOTO KYIV 2020. Цього разу роботи фотографів з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Польщі, України та інших країн можна буде побачити онлайн.

PHOTO KYIV — традиційний ярмарок фотографії, яка проводиться в Києві вже четвертий рік і представляє цікавий зріз того, що відбувається із цим жанром сьогодні. Цього року через пандемію ярмарок проходить онлайн — доступ до робіт матимуть всі охочі на сайті фестивалю з 2 по 20 грудня.

Реклама
Kourtney Roy The Ideal Woman Secretary

За словами організаторів, онлайн формат дає PHOTO KYIV нові можливості. "Величезна кількість відвідувачів з усього світу зможе потрапити на ярмарок безпечно для здоров’я, не порушуючи соціальної дистанції, — кажуть куратори PHOTO KYIV. — Завдяки онлайн-платформі актуальне мистецтво буде у ваших руках. Це дуже спрощує механізм купівлі для тих, хто не любить витрачати часу на розмови. Ярмарок працюватиме цілодобово, а це означає, що прихильники фотографії зможуть відвідати віртуальні стенди в будь-який час на сайті".

Серед учасників — фотографи з України, Німеччини, Франції, Іспанії, Швейцарії, Польщі та Бельгії. Крім виставкової програми, PHOTO KYIV представляє 3 спецпроєкти. Фокус двох з них — на роботах жінок-фотографок: це "Women's eye" і перший груповий проєкт "Організації жінок-фотографинь України". Ще один спецпроєкт присвячений пам’яті видатного українського фотографа Віктора Марущенка.

Viktor Marushchenko Chernobyl
Pap Irina 1963 Zakarp. obl. Laptoritsa river, bridge, No3 (5.6 gallery)
Roman Minin, from the Kharkiv Nature Reserve series

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.