До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вірджил Абло готує виставку в Парижі

У січні 2020 року Вірджил Абло представить експозицію під назвою Efflorescence. Розміщена вона буде в Galerie Kreo, що в 6-му окрузі Парижа.

Після ретроспективи своєї кар'єри під назвою "Форми мови" в Музеї сучасного мистецтва в Чикаго, Вірджил Абло готує нову виставку в січні 2020 року. Про це він повідомив у своєму Instagram: "Щойно підписав контракт з @galeriekreo ~ виставка нових робіт під назвою Efflorescence відкриється в січні 2020-го".

Реклама

Виставка відбудеться в Galerie Kreo, що за адресою 31 rue Dauphine, в 6-му окрузі Парижа. Експозиція засновника Off-White і креативного директора Louis Vuitton буде присвячена одному матеріалу – бетону, і різним способам його застосування в навколишньому середовищі.

Раніше Вірджил Абло співпрацював з Такаші Муракамі для виставки в галереї Гагосян, яка поєднувала вуличний білосніжний одяг з іронічними малюнками японського художника.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.