До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі покажуть 100 рідкісних фотографій Джекі Кеннеді

До 25-х роковин смерті Джекі Кеннеді паризька Galerie Joseph виставить сто рідкісних фотографій колишньої першої леді США.

Джекі Кеннеді, 1961

Після того, як Жаклін Був'є вийшла заміж за Джона Кеннеді, вона назавжди пов'язала своє життя з гучними перемогами і нищівними трагедіями. І весь цей час вона зустрічала різноманітні події у красивих і завжди доречних образах: від ансамблів у пастельних тонах до фірмових сонцезахисних окулярів та головних уборів. Джекі любила французьких дизайнерів: Юбера де Живанши, Коко Шанель, Ельзу Скіапареллі. Вона була одягнена в сукню улюбленого американського кутюр'є Енн Лоу в той день, коли вийшла заміж за Джона Ф. Кеннеді. Олег Кассіні був її особистим дизайнером, а сама Діана Вріланд – консультантом, яка заново винайшла гардероб першої леді і революціонізувала американський стиль.

Реклама

<b>джеки выставка</b>

Цього літа, на честь 25-ої річниці смерті Жаклін, паризька Galerie Joseph вшановує пам'ять американської ікони на виставці рідкісних фотографій. Серія світлин присвячена тій частині життя Кеннеді, протягом якої її вважали "королевою Америки". Координатори виставки обіцяють, що серед відвертих знімків, офіційних і сімейних фотографій можна буде побачити просту жінку, яку всі обожнювали.

Виставка триватиме в паризькій Galerie Joseph з 2 липня до 1 вересня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.